MİLLETVEKİLİ KÖSEOĞLU, İSTANBUL VE TOKAT TEMAYÜLLERİ İÇİN GÖREVLENDİRİLDİ

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 5 Mayıs’ta Tokat’ta, 7 Mayıs’ta da en önemli kentlerden biri olan İstanbul’da yapılacak olan temayül yoklaması için kurulan komisyonda görevlendirildi.

Köseoğlu, ilk olarak 5 Mayıs’ta Tokat’ta gerçekleştirilecek olan temayül yoklamasında Rize Milletvekili Hikmet Ayar’la birlikte görev alacak. Köseoğlu 6 Mayıs’ta ise Trabzonlu Bayram Şenocak’ın muhtemelen yeniden seçileceği AK Parti İstanbul İl Kongresi’ne katılacak. Köseoğlu, 7 Mayıs’ta da İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem’le birlikte AK Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayları Temayül Yoklamasında görev alacak. AK Parti Genel Merkezi tarafından temayül yoklamalarında görevlendirilen sayılı milletvekilleri arasında yer alan Köseoğlu’nun, en önemli illerden biri olan İstanbul’da da görev yapacak olması dikkatlerden kaçmadı.

Aldığı her görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını belirten Köseoğlu, “AK Parti Genel Merkezimiz, İstanbul ve Tokat illerinde yapılacak olan milletvekili temayül yoklaması için kurduğu komisyonlar için bizi uygun görmüşler. İnşallah komisyon üyesi arkadaşlarla birlikte Cumartesi günü Tokat’ta Pazartesi günü de İstanbul’da temayül yoklaması yapacağız.  24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri, ülkemiz için bir dönüm noktası olacak. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle yönetimde istikrar olacak ve parlamento asli görevi olan yasama faaliyetlerini hükümete bağlı olmaksızın bağımsız olarak yapacak. 24 Haziran seçimleri şimdiden ülkemize hayırlı olsun.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber