Mustafa Bıyık’ın yanındayım

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Üyesi (Yomra) Enver Çakmak, 31 Mart seçimlerinde İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık’ı destekleme kararı aldığını açıkladı. Çakmak, “Yomra’nın geleceği için Mustafa Bıyık’ın yanında yer alıyorum” dedi.

YOMRA DEĞİŞİM İSTİYOR

İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık’ın Yomra halkının ortak talebi ile göreve aday olduğunu ifade eden Meclis Üyesi Çakmak, “Mustafa Bey ilçemizde yoğun ilgi görüyor. Yomra halkı Mustafa Bey’in etrafında kenetlenmiş durumda. Yomra’mızın geleceği için bir şeylerin değişmesi gerekiyor. Yomra değişim istiyor. Bende bu değişime bir katkı verebilmek adına, Yomra’mız için, yıllarımı verdiğim AK Parti’den istifa ederek Mustafa Bıyık’ın yanında yer almak için İYİ Parti’ye katılıyorum. Nasip olursa yeni dönemde birlikte güzel hizmetler yapacağız” dedi.

HERKESİN ADAYIYIM

İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık ise Çakmak’a teşekkür etti. Yomra’da değişik siyasi partilere mensup insanların talebi ile aday olduğunu hatırlatan Bıyık, “Bizim derdimiz sadece Yomra’dır. Yomra’mız için bir aradayız. Yomra’yı modern bir şehir yapmak istiyoruz. Ben Yomra’da İYİ Parti’nin adayıyım ama değişik siyasi partilere gönül vermiş Yomralıların ortak adayıyım. Enver Bey destekleri ile bize güç vermiştir. Teşekkür ediyorum. ” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber