Yasin AYDIN AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Ortahisar İlçe Binasında adaylığını açıklayan Aydın, “İki Dönem İlçe Başkan yardımcısı sıfatı ile görev aldığım bu yuvada, ilçe başkan adayı olarak karşınızdayım.

Bu kutsal bir o kadar da meşakkatli göreve talip olurken, Allah’ın izniyle enerjimize birikimimize ve azmimize güveniyoruz” dedi.

Aydın, sözlerine şu şekilde devam etti: “Genel merkezimiz ve delegemiz teveccüh gösterir bizi bu göreve layık görürse, Genel Başkanımızın açtığı bu hizmet yolunda, onun sırtlandığı bu yüke omuz vermek için gece gündüz milletimizin emrinde olacağımızı taahhüt ediyoruz.

Başta il başkanlığımız olmak üzere, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimizle uyum içinde Ortahisar’ımıza güzel hizmetler yapmak için mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın”  Kuruluşundan günümüze görev yapmış herkesi kucaklayacaklarını ifade eden Aydın, “Eski ve yeni demeden, kırılan dışlanan hangi teşkilat mensubumuz varsa, davamıza yeniden kazandırmayı sağlamak en büyük arzumuzdur.

Çünkü bizler, vefalı olmayı liderimizden öğrendik. Sıkılmadık, el, girilmedik gönül bırakmadan arandığında ulaşılan, insanlara tepeden bakmayan, milletin dertiyle dertlenen bir yönetim anlayışı içinde olmak birinci düsturumuz olacaktır.

Arkadaşlarımla birlikte, hiç bir maddi ve manevi karşılık beklemeden, her anı fedakarlık üzerine kurulu bir göreve talip olduğumuzun bilincindeyiz.

Bu duygularla AK Parti Ortahisar 3. Olağan Kongresinde, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığına adayım” dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber