banner240
banner237
banner238

Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu, "Cumhurbaşkanımıza güçlü bir destek vereceğiz"

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Başkan Sarıalioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Trabzon meydanında düzenlenecek toplu açılış töreniyle ilgili açıklamalarda bulundu. 30 Ocak Pazar günü saat 14:00'te düzenlenecek toplu açılış törenine Of'tan yoğun katılım beklediğini belirten Başkan Sarıalioğlu, bu konuda teşkilat mensuplarının duyuru çalışmalarını şimdiden yapması gerektiğini söyledi.

BUNLARA BU İŞ KALSA VATANDAŞIMIZIN PERİŞAN OLDUĞUNU GÖRDÜK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Trabzon'da ağırlamaktan onur duyacaklarını belirten Başkan Sarıalioğlu, "Cumhurbaşkanımız bir aksilik olmazsa Pazar günü Trabzon'da olacak. Trabzon olarak Cumhurbaşkanımızı her zaman farklı bir güzellikte karşıladık. Cumhurbaşkanımıza Trabzonlular olarak her zaman sahip çıktık. Çıkmaya da devam ediyoruz. Böyle bir liderin arkasından gitmek, ona yol arkadaşlığı etmek herkese nasip olmaz. Cumhurbaşkanımız gecesini gündüzüne katarak milletine hizmet etme derdinde. Bu pazar Trabzon'umuza bir çok eser kazandırmak için yine gelecek. Bizde Trabzonlular ve Oflu hemşehrilerimizle Cumhurbaşkanımıza gereken desteği vermeliyiz. Son günlerde İstanbul'da yaşanan kar rezaletini tüm Türkiye gördü. Bu zihniyetin yönetim anlayışı bizi bir kez daha eskilere götürdü. Karın geleceği belli, meteoroloji açıklamasını yapmış ama buna karşın hiçbir önlem alınmadığını gördük. İnsanlar saatlerce yollarca kaldı. Kilometrelerce kuyruklar oluştu. Kısacası tüm Türkiye bu rezilliğe şahit oldu ve İstanbullular bizzat bunu yaşadı. Bizim belediyecilik anlayışımızda hizmet var. Vatandaşla ilgilenme var. Belediyecilik bunların harcı olmadığını vatandaşlarımız bir kez daha gördü. Bizim birşey söylememize gerek kalmadı. Onun için belediyelerimize, hükümetimize, Cumhurbaşkanımıza sahip çıkalım. Bunlara iş kalırsa vatandaşımızın hali perişan. Onun için ilk günkü aşkla davamıza sarılarak yolumuza devam etmeliyiz. Pazar günü tüm Oflu hemşehrilerimizi Cumhurbaşkanımızın programına davet ediyorum" dedi.

OF'TAN KONVOYLA HAREKET EDİLECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Trabzon meydanında düzenlenecek toplu açılış töreni için Of'tan konvoy düzenlenecek. Konvoy Pazar günü 11:30'da Total benzinlik önünden harekete geçecek.

AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu başkanlığında parti binasında yapılan toplantıya Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Gökçen Alemdaroğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber