ÖRS SAHAYA İNDİ  

-ÖRS SAHAYA İNDİ 
-ÖRS : "MİLLET TRABZON'DA İTTİFAK ETTİ"
-ÖRS : "İBRE MİLLET İTTİFAKINA DÖNDÜ

" İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs seçim çalışmalarına hızlı başladı.

Örs, Belediye Başkan ve Meclis Üyesi adaylar ile birlikte 31 Mart Yerel  Seçimleri  için Ortahisar, Akçaabat, Çarşıbaşı ve Yomra'da sahaya indi, esnaf ziyareti yaptı.

Yaptığı ziyaretlerde vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşan Örs; “Görüyorum ki; Trabzon değişim istiyor. İbrenin yönü Millet İttifakına döndü" dedi.

İYİ Parti ve CHP olarak yaptıkları "Millet İttifakı"nın her yerde iddialı olduğunu söyleyen Örs: "Masa başı anketlerle, algılarla Trabzonluyu etkilemeye çalışanlara ve milletin oyunu çantada keklik görenlere Trabzon halkı 31 Mart günü cevabını verecek. 31 Mart’ta birilerinin cakası bozulacak. Geçmiş üzerinden hesap yapanlar yanılacak" dedi. 

Trabzon'da halkın hem yerel hem genel siyasetten şikayetçi olduğunu ifade eden İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs; "Trabzonlu işsizlikten şikâyetçi, Trabzonlu çarpık kentleşmeden şikâyetçi, Trabzonlu trafik sorunundan şikayetçi, Trabzonlu yerine getirilmeyen sözlerden şikayetçi. Sahada gördüğümüz şudur: Seçmen Ak Parti uygulamalarından memnun değildir. Ak Parti Trabzon’da oy kaybediyor. AK Parti’nin seçim meydanlarındaki sihirli cümlelerinin arkasında aslında uğranılan ciddi oy kaybının dışa vurumu var. Vatandaş gerçeklerin farkında." dedi. 

Bir çok ilçe ve Tabzon Büyükşehir'i alacaklarını söyleyen Örs: "Türkiye’de ve Trabzon’da iddialıyız. Millet ittifak etti. Trabzon’da doğan, burada yaşayan, Trabzon’un her mahallesini, köyünü bilen, gezen, vatandaşla iç içe olan; vizyonlu, projeci adaylarımız ile 1 Nisan sabahı Millet İttifakı'nın adayları kazanacak. Trabzon kazanacak. Korku imparatorluğu yıkılacak. Millete hizmette siyaset olmaz. Biz oy veren, vermeyen herkesi kucaklayacağız. Gittiğim her mahallede, köyde bize olan ilgi bizlere de çalışma şevki veriyor. Daha çok çalışacağız ve 31 Mart’ta Trabzon'un makus talihini değiştireceğiz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber