banner240
banner237
banner238

Ortahisar Blediyesine Kayyum'dan Aday Adayı

Velioğlu,  Doğup büyüdüğü Trabzon'a hizmet etme arzusuyla yola çıktığın ifade ederek, “AK Parti Ortahisar belediye başkan aday adaylığı kararımızı kamuoyuna saygıyla ilan ediyorum” dedi. 

Velioğlu, “Kanaat önderlerimiz ve siyaseten öncülerimizle yaptığımız görüşmelerimizden sonra almış olduğumuz bu kararın, hayırlara vesile olmasını Cenab-i Allah'tan niyaz ediyorum. Aday Adaylığı sürecinin, adaylık niyeti ve çalışması içerisindeki dava arkadaşlarımız arasındaki bir rekabet veya yarış olmadığı, aksine her şeyin en iyisine layık olan şehrimiz ve aziz milletimiz için en doğruya ulaşmak adına yapılan ortak bir çalışma şekli olduğu inanç ve şuuruyla aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza yürekten başarılar diliyorum” diye konuştu. 
Velioğlu, “Samimiyet ve dua ile çıktığımız bu yolda, tüm dost ve hemşerilerimizin dua ve desteklerini bekliyorum. Rabbim şehrimiz ve milletimiz için Hayırlı olanı nasip etsin. Gerek aday adaylığı sürecinin, gerekse 31 Mart 2019 Seçimlerinin tüm ülkemizde Demokratik olgunluğa yakışır şekilde kardeşlik ve huzur içerisinde geçmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.
HASAN KAMİL VELİOĞLU KİMDİR?
5 Eylül 1977'de Trabzon'da Yenimahalle’de doğdum. İlköğretimimi 100.Yıl İlköğretim Okulunda, Orta Öğrenimimi Trabzon Lisesinde tamamladıktan sonra KTÜ İktisat Fakültesi Maliye Bölümünü Ekonomist Ünvanıyla tamamladım. İkinci Üniversite olarak Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümünü okudum. İş hayatıma Gıda, Bahçe Oyuncakları sektörlerinde faaliyet gösteren bazı ulusal firmaların bölge müdürlüklerinde yöneticilik görevleriyle başladım. Bir süre Trabzon’da kendi adıma ticari faaliyetlerde bulundum. Mali Müşavirlik eğitim sürecini tamamladıktan sonra Mali Müşavirlik Ofisi açarak firmalara Mali Danışmanlık yapmaya başladım. 
15 Temmuz Darbe Girişimi öncesinde Devletimiz tarafından Trabzon'da FETÖ ile irtibatlı olduğu düşünülen firmalara KAYYUM olarak atanarak bu kritik dönemde Kayyumluk görevini ifa ettim. 
2016 Yılında TÜRMOB (Türkiye Mali Müşavirler Odalar Birliği) Trabzon Delegesi olarak seçildim. Trabzon’u temsilen TÜRMOB yönetim kurul üyeliği adayı oldum. 
Siyasi Hayatıma 1998 de Üniversite Yıllarımda Liberal Demokrat Partide Başladım. LDP Trabzon İl Yöneticiliği ve Merkez İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundum. 2002 sonrasında AK Partide Ortahisar İlçe Yöneticiliği, Trabzon İl Yöneticiliği ve Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde bulundum.
Evli ve bir çocuk babasıyım. Doğduğum günden bugüne 41 yıldır Ortahisar ilçesinde ikamet ediyorum. Rabbim son nefesimizi verene kadar da bu şehirde yaşamayı bizlere nasip etmesini diliyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber