OSMAN BABA MUHTAR ADAYI İDDİALI KONUŞTU

Osmanbaba muhtar adayı Kalkışım “ Hizmet banim işim” dedi

Akçaabat ilçesi Osmanbaba Mahallesi muhtar adayı Yunus Kalkışım “ mahalleme muhtar olarak hizmet vermek istiyorum” dedi

31Mart yerel seçimlerinde en renkli çalışmaları muhtarlar yapıyor. Türkiye’nin her yerinde mahalle ve köy muhtarlıkları için kıyasıya yarış oluyor. Akçaabat ilçesinde de mahalle muhtarlıkları için adaylar gece gündüz çalışıyor.

Muhtar adaylarından Osmanbaba Mahallesi muhtar adayı Yunus Kalkışımda bu adaylardan biri.

Osmanbaba mahallesinde adaylar çekilip tak aday kalınca nakliyecilik esnafı olan Yunus Kalkışım muhtarlığa adaylığını koydu. Kalkışım yaptığı açıklamada özetle “ mahalle ileri gelenleriyle yaptığımız toplantı sonucunda muhtar adayı olmama karar verildi. Siyasi geçmişim olduğundan siyasilerle ve devlet dairelerinde iş yapabilme şansım çok. Mahallemde altyapı ve üstyapı eksiklikleri var. Özellikle yol konusu tüm mahalle halkının yıllardır çözülemeyen yarası. Muhtar seçilirsem ilk işim yolların genişletilmesi çalışması olacak. Kentleşme mahallemize doğru kayıyor.

Bu konuda mahalle halkıyla bir araya gelerek çözüm arayacağız. Yollar genişlemeyince alt yapıda sıkıntı oluyor. Vatandaşlarımızın şikâyetleri bitmek bilmiyor. Kısacası ben mahalleme hizmet etmek için bu yola çıktım. Tüm mahalle halkımın desteğini bekliyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber