Pandemi Sürecinde CHP Gençlik Kollarından Büyük Adım

Dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle milyonlarca insan Türkiye’de de evlerine kapandı. Halkın evde geçirdiği zaman dilimiyle paralel olarak artan soru işaretlerinin, ve oluşturacağı huzursuz ortamın önüne geçme amacıyla harekete geçen CHP Gençlik Kolları; sosyal medya üzerinden çeşitli isimleri konuk olarak yaptıkları canlı yayınlarla gündeme geldi. Mevzubahis konuklar arasında mevcut ve önceki dönem milletvekilleri yer alıyor. 

Konuya ilişkin olarak Trabzon CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Oğulcan Çavuşoğlu :

“Halkımızla bir araya gelme amacımızı konferanslar,paneller, ziyaretler aracılığıyla eyleme dökmek ilk tercihimiz olarak projelerimiz arasında yer alıyordu. Ancak salgın karşısında hareketsiz kalmak yerine ayak uydurmayı seçtik ve yeni çözüm yolları aradık. 
Canlı yayınlarda aldığımız geri dönüş sevindirici boyutta oldu. Aldığımız verimin de ışığında bu hafta da aynı tempoda yayınlarımıza devam edecek ve iftardan sonra olacak şekilde bir araya geleceğiz. İnstagram hesaplarımız üzerinden bizi takip ederek canlı yayınlarımıza katılmaları için halkımıza davetimizi yineliyoruz. Bizlere yöneltilen soruları derleyerek, özellikle gençlere dokunan ve gündeme ilişkin soruları bu yayınlarda bize katılan değerli konuklarımıza sormaya devam edeceğiz. 
Uzanabildiğimiz her konuda elimizi taşın altına koymaya hazırız. “

açıklamalarında bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber