banner240
banner237
banner238

Saadet Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Saka Beldiyenin İmkanları Öğrencilere Yönelik Kullanılacak

Öğrencilerle samimi bir sohbete giren Hasan Saka, belediyenin imkânlarından özellikle gurbette akademik kariyerlerini devam ettirmek isteyen öğrenciler öğrenim hayatını kolaylaştırmak için gerekenleri yapacaklarını söyledi.

Trabzon’umuza diğer illerden okumak için gelen öğrencilerin baba ocağından uzak kalmalarının kendilerinde oluşturduğu sosyal ve psikolojik olumsuzlukları bir baba şefkati ile kendileriyle ilgilenerek azaltmaya çalışacaklarını söyleyen Saka, bu kapsamda maddi manevi bütün desteklerinin öğrencilerle birlikte olacağını söyledi.

Saadet Adayı Saka ziyaretler esnasında şunları söyledi: “Trabzon’umuza misafir gelen bu öğrencileri kendi evladımız gibi görüyoruz.  Sonuçta ana-babadan ayrı bir gurbet hayatı yaşıyorlar. Biz belediye başkanı olarak onlara bir baba şefkati ile yaklaşarak maddi manevi desteğimizi her zaman göstereceğiz. Bu bağlamda belediyenin imkânları dâhilinde ulaşımı ucuz, hatta ücretsiz hale getireceğiz. Gerek yurt meselesi gerekse diğer yerleşim ve konaklama sıkıntılarını çözmek için gerekli adımları atacağız ve ihtiyaç sahiplerinden başlamak kaydıyla öğrencilerimize burs imkânı sağlayacağız.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber