Saadet Partisi Trabzon İl Kongresi Yapıldı.

Saadet Partisi 8. Olağan Kongresi  Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun video konferansla katılımıyla gerçekleşti. Kongreye Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Bayram Öztürk,  Trabzon Baro Başkanı Sibel Suiçmez, Eğitim - Sen Şube Başkanı Engin Nur, Araklı Eski Belediye Başkanı Ümit Çebi ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrede konuşan Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, Trabzon sorunlarını ele alarak, “Bugün Trabzon’un tarihi bir mekanındayız ve tarihi bir kongre yapıyoruz. 

Pandemi nedeniyle planlı yürüttüğümüz bu mütevazi kongremizde bulunan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Biz yeni dönemde nasıl bir yönetim ve nasıl kadro hazırlığı yaptık 

Hedefe kilitlenmek için Trabzon’da herkesimden, her düşünceden kendi alanında liyakatlı, siyaseti sadece niyetiyle hücreleriyle, insanlık için yapacak bir kadroyu hep birlikte delegelerin iradesine sunacağız.” dedi. “Asla bu kadro siyaseti kendisinin mevcut konumunu veya o konumdan daha ileri sıçrama tahtası görmeyecek.

Sadece seçilen il yönetim kurulumuzla, Trabzon’un sorunlarını değil aynı zamanda kendi alanlarında uzman akademisyen, hekimlerimiz, hukukçularımızla, eğitimcilerden oluşturduğumuz 14 kişilik İl Başkanlığı danışma ekibi de devrede olacak. 

Bu davaya hizmet etmiş, bugüne kadar gelmiş tecrübeli kadroların hepsiyle birlikte 50 kardeşimizle birlikte İl İstişare Kurulunda toplam 150 kişiyle hep birlikte hizmet yapacağız.

Seçimde 245 delege oy kullandı 245 ini  ise tek liste ile aday olan cevat kurt aldı
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber