Seçim çalışmalarına devam eden Gürsoy:

AK Parti Cumhur İttifakı Arsin Belediye Başkan Adayı Muhammet Sait Gürsoy seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ev ziyaretlerine ayrı bir önem veren Gürsoy, Arsin’in yarınında kadınların daha fazla söz sahibi olması gerektiğini vurguladı. Gürsoy, “Arsin ilçesinin merkezinde yaşayan kadar o merkezdeki evlerin içinde Arsin’in yarını için konuşulanlar da önem arz etmektedir. Kadınların Arsin’i yönetiminde ve yarının da söz sahibi olması için çalışıyoruz. Ev ziyaretlerimizde bu bağlamda çok faydalı geçiyor. Bizim aklımıza gelmeyen veya göremediğimizi gören gözler bunu dile getirince mutlu oluyoruz. Ufak dokunuşlarla daha estetik ve daha yaşanılabilir bir Arsin mümkün ve bu noktada yol gösterici ve yönlendirici de kadınlarımız oluyor” dedi.


KÖSEOĞLU’NDAN GÜRSOY’A TAM DESTEK 
Belediye Meclis Üyesi listesinde iki kıymetli genç kadının olduğunu da hatırlatan Gürsoy, “Yakın çalışma arkadaşlarım arasında Avukat Seda Beşir ve Peyzaj Mimarı Ayşegül Sarı var. Bakın bu iki isimde çok güzel sıralamada olmakla beraber hem de kadın kimliğini hem de gençlik kimliğini çok iyi bir şekilde temsil edeceklerdir. Tabi ki bu yeterli değil, biz göreve geldikten sonra daha etkin bir şekilde kadınların yerel yönetimde söz sahibi olması için çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

Gürsoy’a seçim çalışmasında Trabzon eski Milletvekili Avukat Ayşe Sula Köseoğlu da eşlik etti. Köseoğlu, Gürsoy’la 2003 yılından beri dava arkadaşlığını yaptığını ifade ederek kadınlardan destek istedi. Program kapsamında yapılan ziyaretlerde Gürsoy ve Köseoğlu’na yoğun ilgi vardı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber