banner240
banner237
banner238

SİYASİ PARTİ İL BAŞKANLARI, TRABZON İÇİN TOPLANDI

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, Terminal Binasının dere yatağında yapılmaması amacıyla başlatılan ortak platform arayışları kapsamında, İYİ Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti İl Başkanlarıyla bir değerlendirme toplantısı yaptıklarını söyledi.

Saadet Partisi İl Başkanlığında yapılan toplantıyla ilgili olarak Başkan Kurt, şu açıklamayı yaptı:

“Terminal Binasının dere yatağında yapılmaması amacıyla ortak platform oluşturulması için başlattığımız çalışmalar kapsamında, siyasi partilerimizin çok kıymetli il başkanlarıyla değerlendirme toplantısında bir araya geldik. Toplantıya İYİ Parti İl Başkanı sayın Azmi Kuvvetli, DEVA Partisi İl Başkanı sayın Kubilay Çiçek, Gelecek Partisi İl Başkanı sayın Hasan Kamil Velioğlu, Demokrat Parti İl Başkanı sayın Ali Akar katıldılar. CHP İl Başkanı sayın Ömer Hacısalihoğlu ve BBP İl Başkanı sayın Yahya Aksu ise mazeretleri sebebiyle katılamadılar. AK Parti ve MHP İl Başkanlarımıza da toplantımıza davet ettik, fakat katılamayacaklarını beyan ettiler, kendilerine teşekkür ediyorum.”

2 AYDA BİR TOPLANTI YAPMA KONUSUNDA MUTABIK KALDIK

“Toplantıda, başta Terminal Projesi olmak üzere şehrimizin yerel meseleleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Başkanlara, bugüne kadar yürüttüğümüz çalışmalar ve yaptığımız ziyaretlerle ilgili de bilgi verdik. Son derece verimli geçen toplantımızda, önümüzdeki günlerde ortak bir basın açıklaması yapma kararı aldık. Ayrıca İl Başkanları olarak 2 ayda bir yerel ve ulusal meseleleri değerlendirmek üzere bir araya gelme konusunda mutabık kaldık. Hepimizin ortak talebi, şehrimizin ve ülkemizin huzur ve mutluluğudur. Trabzon için çok önemli olan bu iradenin, faydalı sonuçlar vereceğine inancımız tamdır.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber