VEHBİ KOÇ ADAYLIĞINI AÇIKLADI 

Piri Reis Denizcilik Vakfı Başkanı, Trabzonlu İş İnsanı Vehbi Koç, 14 Mayıs 2023 Milletvekilliği Genel Seçimleri için AK Parti Trabzon İl Başkanlığında aday adaylığı müracaatında bulundu.

 Başvurusunu İl Başkanı Sezgin Mumcu’ya teslim eden Koç, ardından İl Başkanlığında basın açıklaması düzenledi.

Koç, burada yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diledi. Koç,“Hepimize çok görev düşüyor.

Seçim havası varmış gibi davranmayacağız.

Maddi ve manevi sıkıntıya düşen kardeşlerimizin hayatlarını normale döndürmek için var gücümüzle çalışacağız.” dedi. “TRABZON KİLİT TAŞI” “Bu milletin bir ferdi olmaktan büyük guru duyuyorum.” Diyen Koç, “Ülke olarak yaşadığımız bu felakette, bir şeyi gördük.

Nasıl bir toplum olduğumuzu, toplum kodlarının ne olduğunu gördük.

Gerçekten bu milletin bir ferdi olmaktan çok büyük gurur duyuyorum. Sıkıntılı zamanlarda birlikte nasıl kaynaştıklarını gördük.

Burada bir Trabzon’un evladı olarak kendimize yine ayrı bir nokta koyuyorum.

Trabzon gerçekten bu ülkenin hamuru ve temel taşı.

Trabzon bu aziz vatanın kilit taşı. Gösterdiği fedakarlık, çalışma ve gayret Türkiye’nin her tarafında fazlasıyla takdir edildi.” Şeklinde konuştu.

“MAZLUMLARIN, MÜSLÜMANLARIN, TÜRK DÜNYASININ UMUDU” Koç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ''Siyaseten bu göreve talip olduk.

Takdir Allah’ın ve büyüklerimizindir. Nasip olur süreç kesintisiz devam ederse neler yapacağımızı da konuşacağız.

 Sırtında çok büyük yük olan, dünyanın meselelerine gece gündüz dahil olan, çözmeye çalışan değerli Cumhurbaşkanımız, ben bu yolda eğer Allah nasip eder bu imkanı bulursam yapabileceğim en önemli şey Sayın Cumhurbaşkanımıza iyi bir yol arkadaşı olmak.

Mazlumların, Müslümanların, Türk dünyasının umudu, Türkiye’yi yeni yüz yılın lideri yapmayı hedefleyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gücüne güç katmak, davasına omuz vermek için aday adayı oldum.” “TÜRKİYE YÜZYILININ DOĞUM GÜNÜ” 14 Mayıs 2023’te gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin çok büyük önem arz ettiğini kaydeden Koç, açıklamasında “Neden bu dönem bu kadar kıymetli? Çünkü milletin tarihinde, kader çizgisinde dönüş vardır.

Bütün parametreler bunu gösteriyor. Hem içerden, hem dışarıdan bu konulara kafa yoran akademik dünya, iş dünyası, STK’lar, vatandaş 14 Mayıs 2023’ten sonra bu coğrafyada merkezi Türkiye olmak kaydıyla sosyal-kültürel ve ekonomik bazı değişikliklerin habercisi.

 Pek çok veri hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bize gösteriyor.

Sayın Cumhurbaşkanımızın millete verdiği, Cumhuriyet'in 2. Yüz yılı yani Türkiye yüz yılı.  

Hatırlarsınız, bir önceki seçimde Adalet ve Kalkınma Partimizin seçim sloganı, ‘Vakit Türkiye Vakti’ idi. Vakit Türkiye Vakti’ni aday olduğum için mana anlamında ne anlama geldiğini, biz bu seçimde bu sloganı niye kullandığımızı dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım.

 O gün, vakit başlamıştı, 14 Mayıs’tan sonra da Türkiye Yüzyılının doğum günü var.” Cümlelerine yer verdi. 


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber