banner240
banner237
banner238

YATIRIM VE PROJELER MASADA

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU ve Adalet Bakanı Bekir BOZDAĞ’ı ziyaret etti. Milletvekili Salih CORA’ya ziyaretinde AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar AYVAZOĞLU ile birlikte AK Parti Yomra İlçe Başkanı Abdülkadir ÖZDEMİR, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin ALTINTEPE, AK Parti Arsin İlçe Başkanı Tolga ŞENGÜL, AK Parti Hayrat İlçe Başkanı Serkan KARAAHMETOĞLU, AK Parti Dernekpazarı İlçe Başkanı Abdullah AKGÜL, AK Parti Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin AZİZOĞLU ve Belediye Başkanı Rahmi ÜSTÜN eşlik etti. 

Trabzon Heyeti, İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU’yu ziyaret ederek ilçelerde devam eden yatırım ve projelerle ilgili destek talep etti. Bakan SOYLU’ya başta belediye binası, kaymakamlık ve ilçe emniyet müdürlüğü olmak üzere ilçelere verdiği desteklerden dolayı teşekkür edildi.

YOMRA’YA EMNİYET BİNASI MÜJDESİ

Ziyarette Hayrat ilçe merkezinin aydınlatması için Bakan SOYLU yaklaşık 3 milyon liralık bir ödenek sözü verdi.  Ayrıca Arsin Yeşilyalı Mahallesi’ne Mobese ve kamera sisteminin onayını verdi. Yomra için de yeni emniyet binasının kısa sürede yapılacağının müjdesini vererek, programlarının uygun olması halinde büyük bir kısmı tamamlanan ve mart ayı içerisinde açılması hedeflenen Kaymakamlık binasının açılışına katılacağını söyledi.

Ziyaretle ilgili konuşan CORA, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU beyi ilçe başkanlarımız ve belediye başkanımız ile ziyaret ederek ilçelerimizdeki projelerimize destek istedik. Her bir talebimize göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. Her daim ihtiyaçlarımız doğrultusunda şehrimize ve ilçemize birçok dev yatırımı kazandırmaktadır. Sağ olsun, var olsun.” ifadelerine yer verdi.

BAKAN BOZDAĞ’I ZİYARET ETTİ

Milletvekili CORA, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin ALTINTEPE ile birlikte Adalet Bakanı Bekir BOZDAĞ’ın kapısını çaldı. Gündem ihale sürecindeki Akçaabat Adliye Binasıydı. Milletvekili CORA, yaşanan gecikmeye dikkat çekti. İhale sürecinin kısa sürede tamamlanıp ilçeye adliye binasının kazandırılması gerektiğinin elzem olduğuna vurgu yaparak Bakan BOZDAĞ’dan destek istedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber