*YENİ PARTİ TRABZON’DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI PROGRAMINI  AÇIKLADI*

Google'da Abone Ol
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

*YENİ Parti Trabzon İl Başkanlığı, Cumhuriyet’in kuruluşunun 103. yıl dönümü dolayısıyla Trabzon’da yürüyüş, çelenk sunma töreni ve Cumhuriyet Konseri düzenleyecek. İl Başkanı Mustafa Bak, “Cumhuriyet, bu milletin bağımsızlık mücadelesinin en büyük eseridir. 103 yıl önce yakılan bağımsızlık meşalesinin ışığında, Cumhuriyet coşkusunu Trabzon’da hep birlikte yaşayacağız” diyerek tüm vatandaşları kutlamalara davet etti.*

YENİ Parti Trabzon İl Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenleyeceği kutlama programını kamuoyuyla paylaştı. Cumhuriyet’in 103. kuruluş yıl dönümü kapsamında 29 Ekim Perşembe günü Trabzon’da Cumhuriyet Yürüyüşü, çelenk sunma töreni ve Cumhuriyet Konseri gerçekleştirilecek.

*KUTLAMALAR CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLAYACAK*
Kutlama programı, saat 14.00’te Kahramanmaraş Caddesi üzerindeki Koton mağazası önünden başlayacak Cumhuriyet Yürüyüşü ile başlayacak. Katılımcılar, Trabzon Meydan Parkı’na kadar yürüyecek.
Yürüyüşün ardından saat 14.30’da Atatürk Alanı’nda çelenk sunma töreni ve Cumhuriyet Bayramı kutlama programı düzenlenecek.
Saat 15.00’te ise Kahramanmaraş Caddesi üzerindeki Ziraat Bankası önünde gerçekleştirilecek Cumhuriyet Konseri ile kutlamalar devam edecek.

*BAK: “CUMHURİYET COŞKUSUNU HEP BİRLİKTE YAŞAYALIM”*
YENİ Parti Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, Cumhuriyet’in 103. kuruluş yıl dönümüne ilişkin yaptığı açıklamada, 29 Ekim’in Türk milletinin bağımsızlık ve egemenlik mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu vurguladı.
Bak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Kimsesizlerin kimsesi, milletimizin en büyük kazanımı olan Cumhuriyetimizin 103’üncü yılını Trabzon’da büyük bir gurur ve coşkuyla kutlayacağız.Kimsesizlerin kimsesi, milletimizin en büyük kazanımı olan Cumhuriyetimizin 103’üncü yılını Trabzon’da büyük bir gurur ve coşkuyla kutlayacağız. Siyasi görüşü ne olursa olsun, Cumhuriyet’e ve Atatürk’e gönül vermiş tüm vatandaşlarımızı, ellerinde Türk bayraklarıyla 29 Ekim Perşembe günü düzenleyeceğimiz Cumhuriyet Yürüyüşü’ne, çelenk sunma törenimize ve Cumhuriyet Konserimize davet ediyorum.Gelin, Cumhuriyetimizin 103’üncü yılını Trabzon’da hep beraber kutlayalım. Bu coşkuyu hep birlikte yaşayalım.” dedi.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI PROGRAMI
14.00 | Cumhuriyet Yürüyüşü
Kahramanmaraş Caddesi Koton Önü – Trabzon Meydan Parkı
14.30 | Çelenk Sunma Töreni ve Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı
Atatürk Alanı
15.00 | Cumhuriyet Konseri
Kahramanmaraş Caddesi Ziraat Bankası Önü
20:00 | Anadolu Geçitleri Konseri
Ortahisar Belediyesi -2. Kat Orhan Karakullukçu Salonu

*YENİ PARTİ TRABZON’DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI PROGRAMINI  AÇIKLADI*
Giriş Yap

Manset 61 - Trabzon un Haber Sayfası ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.