banner240
banner237
banner238

YÜZYILIN KONUT PROJESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini açıklamasının ardından Trabzon’da ilçelere yapılacak konut sayıları belli oldu. 

İlk Evim, İlk İş Yerim projesi kapsamında 81 il ve tüm ilçelerde 2028'e kadar 500 bin sosyal konut, 250 bin arsa, 50 bin iş yeri yapılacak. Proje kapsamında Trabzon’da ise 2300 sosyal konut yapımı gerçekleştirilecek. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, vatandaşların büyük bir memnuiyet duyduğunu belirterek, “Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Bu proje milletimizi sevindirmiş, büyük bir ilgi görmüştür. AK Parti her zaman milletinin yanında yer almıştır. Eğitimden sağlığa, güvenlikten adalete, ulaşımdan enerjiye, sanayiden spora her alanda Türkiye'nin sadece eksiklerini gidermekle kalmadık, gelecekte yapacağı atılımların da altyapısını kurduk. Şimdi bu güçlü altyapının üzerinde 2023 hedeflerimizi hayata geçirerek ve 2053 vizyonumuzu inşa ederek, ülkemize ve milletimize verdiğimiz sözlerin tamamını yerine getirmek istiyoruz. Bu dev projenin hayata geçmesinde başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat KURUM ve TOKİ Başkanımız hemşehrimiz Ömer BULUT’a teşekkür ederim. Şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber