1461 TEKNİK DİREKTÖRÜ ZIVALIOĞLU

TFF Üçüncü Lig 2. Grupta mücadele eden Bordo-Mavi-Beyazlı takımımızın Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, 5-3 kazandığımız Yeşil Bursa ve hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Anadolu Bağcılarspor maçı ile ilgili Medya Merkezimize açıklamalarda bulundu. 
Teknik Direktörümüz Hamdi Zıvalıoğlu yaptığı açıklamada, "İhtiyacımız olan galibiyeti almamızdan dolayı mutluyum. Maçı puansal olarak değerlendirirsek alttan uzaklaşma ve üst tarafları yakalama anlamında bir karşılaşmaydı. Aldığımız bu galibiyetlede bu anlamda bir yol aldığımızı düşünüyorum. Maçı oyunsal anlamda değerlendirdiğimizde Yeşil Bursa takımının yaptığımız analizler sonuncunda bi takım önlemler ve zaafları hakkında bilgilerden yola çıkarak maça hazırlandık. Bu gibi takımlara karşı maça iyi başlamak önemli. Çünkü rakibin pas yapma oyun kontrolünü ele alma ve galibiyet isteğini kırıyorusunuz. Bizim açımızdan istediklerimiz öylede olduki ilk 12 dakikada 3 gol bulduk. Sevindirici taraf oyuncularımızın bizim yaptığımız değerlendirmeleri gerçekleşirmesi bizi daha da mutlu etti. 3. Golden sonra rakip takım pas yapma ve risk alma durumunu takımsal anlamda olumlu yönde çevirmemiz gerekiyordu ki bunları zaman zaman gerçekleştirerek 5 gol bulmamızı sağlayabildik. Tabiki zaman zaman oyunun kontrolü ve ritmini sağlıyamadık. Bu yönde gelişmemizi sağlıyacak çalışmalarımızı oyunculara aktarmaya devam ediyoruz" diye konuştu. 
Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Adanolu Bağcılarspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Teknik Direktörümüz Hamdi Zıvalıoğlu, şöyle devam etti, "Topa her zaman sahip olmaya çalışan, top rakipte olduğu zaman da mücadeleci gücünü ortaya koymaya çalışan bir takımız. Bu şekilde galibiyetler almaya devam ettikçe takımdaki performansımız gitgide yükselmeye devam edecektir. Bu anlamda yaptığımız çalışmalarla Anadolu Bağcılarspor maçına hazırlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber