AKÇAABAT’TA LİSELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Birlik, beraberlik ve dostluğun vurgulandığı turnuvada şampiyon olan takımın kupasını veren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Amacımız, sporun çatısı altında birlik ve beraberliği kuvvetlendirmek ve sporcu nesiller yetiştirmektir” dedi.

Akçaabat Belediyesi’nin ev sahipliğinde öğrenciler arasında dayanışmayı, kaynaşmayı ve kardeşlik duygusunu pekiştirmek amacıyla düzenlenen turnuvaya 10 okul ve 130 sporcu katıldı. Takımların kıyasıya mücadele ettiği turnuvanın final maçı ise Harmancık Halı sahada yapıldı. Final maçının karşılaşmasını Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekin’in yanı sıra Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Hasan Akıl, Akçaabat Belediyesi Meclis Üyeleri, Muhtarlar, okul müdürleri, okul öğrencileri ve davetliler katıldı.

Büyük çekişmeye sahne olan turnuvanın finalinde, taraftarlar renkli görüntüler oluşturdu. Takımlarına destek veren öğrenciler, turnuvanın mimarisi Başkan Ekim’e hitaben ‘En büyük başkan bizim başkan’ şeklinde tezahürat yaptı.

Akçaabat Belediyesi olarak her zaman spora ve sporcuya destek verdiklerini vurgulayan Başkan Ekim, “Öncelikle turnuvaya katılan bütün takımlarımızı tebrik ediyorum. Bu turnuvada kazanan Türkiye’nin geleceği siz gençlerisiniz. Turnuvanın kazananı birlik, beraberlik ve kardeşlik oldu. Amacımız, sporun çatısı altında birlik ve beraberliği kuvvetlendirmek ve sporcu nesiller yetiştirmektir. Özellikle geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler düzenliyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye'nin geleceğini yetiştirmek için bu tur organizasyonları artırarak devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Şampiyon olan takıma kupasını ise Başkan Ekim verdi. Turnuvada dereceye giren diğer takımlara, kupa ve madalya verilmesiyle program sona erdi.

Turnuvada dereceye giren takımlar şu şekilde;

1. Yıldızlı Anadolu Lisesi

2. Akçaabat 17 Şubat Anadolu Lisesi

3. Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesi

4. Akçaabat İMKB Lisesi

En Centilmen Takım Akçaabat Mesleki Teknik Anadolu Lisesi

Gol Kralı Emrah Arslan

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber