Aydınlık yarınlara gençlerimizle koşacağız
Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, ”Gençlerimizden güç alarak aydınlık yarınlar için mücadele ediyoruz.” dedi.
Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, İstanbul Gençlik Kolları Başkanlığının düzenlemiş olduğu halı saha futbol turnuvası final maçında derece elde eden takımlara kupasını verdi.
BTP Lideri Baş, Final maçının başlama vuruşunu yaparak 2 takım oyuncularına da başarılar diledi.
132 takımın katıldığı final maçında Üsküdar Gençlik Spora karşı 5-3 galip gelen Özkibarlıspor şampiyonluk kupasını BTP Lideri Hüseyin Baş’ın elinden aldı.
Dereceye giren ilk 3 takıma kupa, madalya çeşitli hediyeler verilirken, takımlar Genel Başkan Hüseyin Baş’la hep beraber hatıra fotoğraf çektirdi.
Ardından açıklama yapan Hüseyin Baş, “İstanbul İl Başkanlığımızı gençlerimizi bir araya getirerek muazzam bir aktiviteye imza attığı için tebrik ediyorum. Turnuva da dostluk ve kardeşlik kazandı. İyi olan dereceye girdi. Takımlarımız mücadele etti. Gençlerimiz Türkiye’ye örnek bir tavır sergileyerek alkışlanacak bir turnuvaya imza attı.
Gençliğimiz örnek oldu
BTP Lideri Baş,“Gençliğimizi kaynaştırmak, tertemiz bir gençlik profili çizerek ülkemize örnek olmasını sağlamak için aktivitelerimize hız kesmeden devam ediyoruz. E-spor turnuvamız çok başarılı ve verimli geçti. Hemen ardından ortaya koyduğumuz halı saha turnuvamız da çok verimli ve başarılı geçti.
Türkiye’yi spor merkezi yapacağız
Baş, “Birlik, beraberlik, kardeşlik tohumlarının atıldığı, arkadaşlıkların güçlendiği bir aktivite oldu. Yarınlarımızın teminatı gençlerimiz bizlerin umut kaynağı oldu. Gençlerimizden güç alarak aydınlık yarınlar için mücadele ediyoruz. Daha sağlam temellerin oluşması için çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Ülkemiz büyük bir gençlik kitlesine sahip, biz bu gençliğin ne istediğini çok iyi biliyoruz. Onlarla yakinen ilgileniyoruz. Plan ve projelerimiz hazır. Devreye koyduğumuzda ülkemiz her dalda başarılı gençlerin yetiştiği bir spor merkezi olacak” dedi.
BTP Lideri Hüseyin Baş son olarak, “Gençliğimiz varsa bizler varız. Gençliğimiz varsa ülkemiz ayaktadır. Bundan dolayı yarınlarımız olan gençlerin destekçisi olacağız. Bu turnuvada bütün takımlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Aktivitelerimiz devam edecek.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber