banner240
banner237
banner238

Milletvekili CORA, Dünya Şampiyonu Tuğçe BEKTAŞ’ı ziyaret etti

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, Tayland'ın başkenti Bangkok'ta düzenlenen Büyükler ve 23 Yaş Altı Muaythai Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli sporcu Tuğçe BEKTAŞ’ı evinde ziyaret etti.

Başarısından dolayı Tuğçe’yi tebrik eden Milletvekili CORA, “Tayland’da altın madalya kazanarak gururumuz oldun. Tebrik ediyoruz. Bir sonraki şampiyona da ve diğer turnuvalarda senden yeni zaferler bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

CORA ayrıca Tuğçe’ye farklı branşlarda spor yapıp yapmadığını ve Muaythai’ye nasıl başladığını sordu.

Dünya Şampiyonu, Milli Sporcu Tuğçe BEKTAŞ ise yeni zaferlerin sözünü vererek, ziyaretinden dolayı Milletvekili CORA’ya teşekkür etti. BEKTAŞ “Ziyaretinizle bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum. Muaythai’ye küçük yaşta başladım. Amcamın spor salonuna gide gele bu sporu çok sevdim. Nihayetinde Dünya Şampiyonluğuna giden bir yol oldu. Ayrıca Atıcılık, boks, wushu ve kick boksta da başarılarım var.” ifadelerini kullandı.

BAKAN KASAPOĞLU VE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’LA TANIŞMAK İSTİYOR

Bektaş, ayrıca Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem KASAPOĞLU ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ile tanışmak istediğini Milletvekili CORA’ya söyledi.

Milletvekili CORA, Tuğçe’ye yardımcı olacağını belirterek kendisini TBMM’ye davet etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber