banner240
banner237
banner238

Ortahisar Belediyesi Yıldız Kızlar Hentbol Takımı şampiyonluğa koşuyor

A grubunda Trabzon Ortahisar Belediyesi, Artvin, Yozgat ve Kastamonu Belediyesi; B grubunda Sivas Belediyesi, Tokat Belediyesi, Rize, Pazar ve Görele Belediyesi yer alıyor. A grubunda mücadele eden Ortahisar Belediyesi ilk maçında Artvin Belediyesi’ni, ikinci maçında Kastamonu Belediyesi'ni yenerek A grubundaki birinciliğini garantiledi. Daha sonra 2 Şubat’ta Yozgat Belediyesi Küçük Kızlar Hentbol Takımı’nı, 3 Şubat’ta ise Tokat Belediyesi Küçük kızlar Hentbol Takımı’nı yenen Ortahisar Belediyesi Küçük Kızlar Hentbol Takımı, 16 takımla birlikte finallere katılmaya hak kazandı.

YILDIZ KIZLAR DA FİNALLERE KALDI

Diğer yandan 9-13 Ocak tarihleri arasında Rize'nin Pazar ilçesinde yapılan müsabakalarda Ortahisar Belediyesi Yıldız Kızlar Hentbol Takımı, Eskişehir, Artvin, Rize ve Görele'nin takımlarının yer aldığı gruptan bütün rakiplerini yenerek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Takım antrenörleri Sedat Yavuz ile Meltem Yarımbıyık şampiyonluğa kesin gözüyle baktıklarını ve takımlarına da sonuna kadar güvendiklerini dile getirdi. Antrenör Yavuz, “Yıldız takımımız çok daha iddialı… Küçüklerimiz inşallah orada da derece yapacak.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber