ŞAMPİYONLUK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Hekimoğlu Trabzon FK Başkan Yardımcısı Sami Karaman, hem geride kalan hem de önümüzdeki sezonla ilgili açıklamalarda bulundu. Geride kalan sezonda başarılı bir sezon geçirip, Play-Off oynadıklarını söyleyen Karaman, “Play-Off’larda hem hakem hataları hem de şanssızlıklar nedeni ile elendik. Ama artık bu sezon geride kaldı” dedi.

Yeni sezonun planlamalarını yaptıklarını da ifade eden Başkan Yardımcısı Sami Karaman, “Yeniden bir planlama yaptık. Takımımızda bazı oyuncularımız ile yollarımızı ayırdık. İç transferde yine ayrılıklar olacak. Sonrasında ise dış transfere odaklanacağız. Daha önce belirlediğimiz oyunculara imza attıracağız” ifadelerini kullandı.

Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve bu hedef doğrultusunda yola çıktıklarını da kaydeden Karaman, “Bizim hedefimiz 1.Lig. Bunun için de çok güçlü bir kadro kuracağız. Başkanımız ve yönetimimizle bu doğrultuda gece gündüz çalışıyoruz. Önümüzdeki dönem başarılı bir sezon geçirip, Play-Off’a da kalmadan, şampiyon olup direk 1.Lig’e çıkmak istiyoruz. Bunu da başaracağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber