Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı İsmail ŞATIROĞLU

Trabzon Türkiye'nin en büyük futbol kentidir. Trabzonspor camiası takımını kayıtsız ve şartsız her zaman ve her şartta destekler. Trabzon'un trabzon'daki futbol kulüplerinin Türk futboluna katkısı tartışılmaz. Ancak görülüyor ki , Trabzonspor'un her çıkışını engellemek için harekete geçen  çevreler hala varlığını sürdürmektedir.
Maçın orta ve yan hakemleri ile var hakem heyetinin de verdikleri yanlış kararları hakem hatası olarak değil rakibin kazanması için ve bu çevrelerin emirleri doğrultusunda yapılan kasti ve bilinçli tavır olduğuna inanıyoruz.
Trabzonspor futbol takımı cansiperane mücadele vermektedir.
Geçmişte Türk halkının gözü önünde birçok defa Trabzonspor'un emeği ve puanları çalınmıştır. 2010-11 şampiyonluğu ve kupası gasp edilmiştir.
Trabzon Dernekleri Federasyonu olarak bundan sonraki tüm süreçlerde Trabzonspor'umuzun hakkını korumak için ve uğradığımız haksızlıklara karşı durmak için mücadelemizi artırarak sürdüreceğiz.
Türkiye Futbol Federasyonu ve  Merkez Hakem Komitesini, bu maçta Trabzonspor'’a yapılan kasıtlı hakem hatalarını tekrar irdeleyip,  bu hataları yapan hakemlerin derhal Türk futbolundan uzaklaştırılması ve Trabzonspor'un olduğu kadar bütün takımların müsabakalarının da adil ve tarafsız yönetilmesi için göreve çağırıyoruz..
Büyük Trabzon taraftarına ve camiasına da bu tür haksızlıklar karşısında makul ama en etkili tepkileri göstermekle birlikte futbol takımımıza ve kulübümüze daha kuvvetle sahip çıkmaya çağırıyoruz. Bizler Trabzonspor taraftarları olarak pazara kadar değil mezara kadar TRABZONSPOR’luyuz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber