banner240
banner237
banner238

Trabzon Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) judo takımı antrenmanlara ara vermiyor

Yetenekli çocukların tespit edilerek eğitimlerini aksatmadan üst düzey sporcu olarak yetiştirilmeleri amacıyla kurulan merkezlerden biri olan Trabzon SEM Judo takımı da, her gün antrenman yaparak Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor.

Bir kısmı alt yaş gruplarında yapılan Türkiye Şampiyonasında ilk 3’e giren, bir kısmı milli olan, diğer bölümü 5 etaplı yetenek taraması testinden geçen sporculardan oluşan Trabzon SEM Judo takımında 10’u bayan 18 sporcu, yoğun bir antrenman programından geçiriliyor. Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, 2005 ve 2006 doğumlu sporculardan oluşan takımın son derece yetenekli isimlerden oluştuğuna dikkat çekti.

“Sporcularımızın gelişimlerine bakıldığında, bundan sonra önemli dereceler yapacak yolda hızla ilerlediklerini gözlemliyoruz” diyen Müdür Öztürk, “Bakanlığımız, geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için ülkemizin dört bir yanını tarıyor, başarılı, yetenekli, gelecek vaat edenleri belirliyor. Trabzon SEM’de birbirinden yetenekli isimler var ve gelecekte onlardan büyük başarılar bekliyor, onlara güveniyoruz.” diye konuştu.

Sporcuların haftanın 2 günü ağırlık ve dayanıklılık, 2 günü koşu ve 3 gün de teknik antrenman yaptıklarını kaydeden Judo Antrenörü Mustafa Kalaycı, “Son derece başarılı bir sporcu grubumuz var ve geleceğe ışık tutuyorlar. Çalışmayı çok seven, disiplinli sporcularımızın ülkemize spor alanında önemli hizmetler vereceğine inanıyorum” dedi. Kalaycı, sporcuların, henüz tarihi açıklanmayan Türkiye Şampiyonasına hazırlandıklarını kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber