Trabzonspor'un 9 Puanı Direkte Patladı

Trabzonspor direklere takılmaya devam ediyor… ligin ilk yarısında 12 şutu direkte patlayan bordo-mavililerin bir şutu da Pazartesi akşamı Göztepe direğine takıldı. 1-0 kazanılan Bursaspor, 2-1 kazanılan Sivasspor, 6-1 kaybedilen Akhisar maçlarındaki direkler dışında bordo-mavililerin direkten dönen 6 şutu karşılaşmaların kaderlerini direkt etkiledi. 

3-2 kaybedilen Göztepe maçında Uğur’un direkten kafası gol olsa 1 puan, 2-2 biten Başakşehir maçında Yusuf’un direkten dönen topu gol olsa 1 değil 3 puan, 4-3 kaybedilen Alanya maçında Sosa’nın direkten dönen topu ağlara gitse 1 puan, 1-0 kaybedilen Malatya maçında Mustafa Akbaş’ın direkten dönen topu gol olsa 1 puan, 1-1 biten Karabük maçında Sosa’nın serbest atışı direkte patlamayıp gol olsa 3 puan ve en son Pazartesi akşam Rodallega’nın şutu direkten dönmeyip gol olsa 3 puan kazanacaktı. 

Şu anda 32 puanla 6’ncı sırada olan Trabzonspor, 6 maçta direklere takılmasa 9 puan daha alacak ve 39 puanda olacaktı. Belki de Fenerbahçe’nin 1 puan önünde 3’üncü sırada yer alacaktı. 

İşte Trabzonspor’un kaderini etkileyen 6 maç: 

Göztepe-Rodallega (0-0)

Karabük-Sosa (1-1)

Malatya-Akbaş (0-1)

Alanyaspor-Sosa (3-4)

Başakşehir-Yusuf (2-2)

Göztepe-Uğur (2-3)

Burak'ın yerine oynayan Rodallega, Onur'a bile geçildi 

Lige yeni yükselen rakiplerine karşı oynadığı son 11 maçta sadece 3’ünde galibiyet alabilen Trabzonspor’da, sakat Burak Yılmaz’ın yerine 90 dakika sahada kalan Rodallega sadece 22 kez topla buluşabildi. Kaleci Onur Kıvrak’ın (24) bile gerisinde kaldı. Boşa giden 2 şut attı. 4 topu da kötü kontrol ettiği için kaybetti. 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber