BAŞKAN ZORLUOĞLU PROJE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Meydan bölgesinde yürütülen Ortahisar İçme Suyu Temini Projesi çalışmaları ile Kadınlar Hali inşaatındaki son durumu yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, şehrin altyapı sorununu ortadan kaldıracak olan Ortahisar İçme Suyu Temini Projesi ile yakından ilgilenmeye devam ediyor. Başkan Zorluoğlu, bugün Meydan bölgesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Tabakhane Camii yokuşu, Maraş Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi’nde incelemelerde bulunarak, çalışanlara kolaylıklar diledi. Başkan Zorluoğlu ayrıca önem verdiği projeler arasında yer alan Kadınlar Hali inşaatını da yerinde gördü. Zorluoğlu’nun incelemeleri sırasında TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ve ilgili daire başkanları da hazır bulundu.  

ALTYAPI SORUNU KALMAYACAK
Yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Zorluoğlu, “Proje çalışmalarının büyük bir titizlikle yürütüldüğünü memnuniyetle gördüm. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi, Fen İşleri ve Ulaşım Dairesi ile birlikte tüm birimlerimize, TİSKİ Genel Müdürlüğü ekiplerine ve yüklenici firma çalışanlarına bu özverili çalışmalarından dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Sizlerin bu özverisi ve gayreti ile planladığımızdan daha rahat bir süreçte merkezi tamamlayıp, çalışmalarımızı çevreye doğru hızlandıracağımıza inanıyoruz. 2023 yılı içerisinde bu işi bütünüyle tamamlayıp, Trabzon’un 50 yıllık içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu altyapısını tamamlamayı hedefliyoruz. Proje sona erdiğinde şehirde hiç kimsenin altyapı ile ilgili bir sorunu kalmayacak” ifadelerini kullandı.

MUHTARDAN BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR
İncelemelere eşlik eden Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kadir Sert ise “Başkanım bu büyük ve önemli çalışma nedeniyle size ve ekibinize yürekten teşekkür ediyoruz. Sizlere her gün dua ediyoruz. Gerçekleştirilen altyapı projesi, bizim torunlarımıza bırakacağınız en büyük eser” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber