banner240
banner237
banner238

BÜYÜKŞEHİR YOL BAKIM ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR


Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentin doğusundan batısına birçok noktada asfalt, beton, malzemeli bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.
 
İLÇELERDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Trabzon’un Düzköy ilçesi Çal Mahallesi, Köprübaşı ilçesi Pınarbaşı Mahallesi, Akçaabat ilçesi Kavaklı Mahallesi, Dernekpazarı ilçesi Gülen Mahallesi, Araklı ilçesi Bereketli Mahallesi’nde asfalt çalışmaları tamamlanırken; Şalpazarı ilçesi Ağrıtaş Mahallesi, Çarşıbaşı ilçesi Küçükköy Mahallesi, Of ilçesi Sugeldi Mahallesi, Hayrat ilçesi Sarmaşık Mahallesi, Tonya ilçesi Sağrı Mahallesi’nde yol bakım onarım çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Öte yandan Yomra Kıratlı Mahallesi’nde beton yol yapımı, Arsin ilçesi Fındıklı Mahallesi ve Çaykara ilçesi Maraşlı Mahallesi’nde istinat duvarı çalışması gerçekleştirildi.
 
MESAİ MEFHUMU GÖZETİLMİYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin doğusundan batısına kadar tüm ilçelerimizin ve mahallelerimizin sorunlarını gidermek için var gücümüzle çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, sorunları çözüme kavuşturmak adına yoğun bir program uygulamaktayız. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz, bu doğrultuda gece gündüz demeden çalışma yürütüyor. Şu an Trabzon Akçaabat, Dernekpazarı, Araklı, Şalpazarı, Çarşıbaşı, Of, Hayrat, Tonya, Yomra ve Arsin ilçelerimizde birçok noktada çalışma gerçekleştirilmektedir. Halkımıza uzun yıllar hizmet edecek, özenli ve kaliteli hizmetler yapmak adına mesai mefhumu gözetmeden çalışmaya devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber