ÇORUH EDAŞ’IN DİNAMİĞİ “GÜÇLÜ ALT YAPI MODERN GÖRÜNÜM”

Elektrik dağıtım hizmeti sunan işletmelere büyük görevin düştüğü enerji sektöründe kesintisiz, kaliteli enerji arzı ve yüksek kalitede dağıtım hizmeti vermeyi amaçlayan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), 2020 yılı yatırım çalışmalarına ara vermiyor…

Trabzon’da elektrik altyapı yatırımı olarak bu güne kadar tek seferde gerçekleştirilen en büyük yatırım olan DM-10 projesiyle gündemdeyken yeni bir yatırıma daha imza atan Çoruh EDAŞ Trabzon İl Müdürlüğü, Trabzon ili Araklı ilçesi şehir merkezinde ekonomik ömrünü tamamlamış havai hatlı elektrik şebekelerini yer altına alıyor.

İki etaptan oluşan projenin detaylarını ileten Çoruh EDAŞ Trabzon İl Müdürü Osman Aydın, ilk etapta Trabzon, Mevlana, Lise, Şehit Murat Altuntaş ve Eski Sürmene Caddeleriyle birlikte 19 sokakta elektrik şebekelerinin yer altına alınacağını belirtti.

3 bin 300 metre orta gerilim, 6 bin metre alçak gerilim yer altı kablolu şebeke, 115 adet saha dağıtım panosu ve 172 adet galvanizli aydınlatma direği montaj çalışmalarıyla ilerleyen projenin birinci etabı 2020 yılı sonuna kadar tamamlanacak.

İkinci etabın ise gelecek yıl tamamlanacağını ifade eden Çoruh EDAŞ Trabzon İl Müdürü Osman Aydın: “Dinamiklerimizi tüketici memnuniyeti üzerine şekillendirirken faaliyetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Trabzon ilimize yaptığımız yatırımların her aşamasında hizmet kalitemizi görünür kılmaktayız. Güçlü alt yapı modern görünüm düşüncesiyle yatırımlarımız gündemde kalmaya devam edecek.” dedi.

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş.

Çoruh EDAŞ, 20 bin 551 kilometrekarelik yüz ölçüm üzerinde, toplam 5 il, 61 ilçe, 82 belediye, 1.536 köy ve 1.226 mahalle de 1.4 milyon tüketiciye, yaklaşık 2 milyon nüfusa 1.287 çalışanıyla, 24 saat kesintisiz olarak enerji dağıtım hizmeti vermektedir. Söz konusu 5 ilde çalışmaların en sağlıklı şekilde yürütülebilmek için proje ve yatırım planlamalarını en son teknolojiyle yapan Çoruh EDAŞ, faaliyet gösterdiği bölgede hizmet kalitesini yükselterek çalışma temposunu her geçen gün daha da arttırmaktadır.

Çoruh EDAŞ Kurumsal İletişim Yönetmenliği

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber