Adnan GÜNNAR’dan Kurtuluş Günü Mesajı

Trabzon şehrimizin 4000 yıllık tarihi geçmişiyle, Osmanlı İmparatorluğunun en önemli padişahlarından Fatih Sultan Mehmet, Yavuz Sultan Selim ve Kanuni Sultan Süleyman’ın yaşadığı ve izlerini taşıdığı bir şehir olduğunun altını çizen Milletvekili GÜNNAR şunları ifade etti;
“Trabzon, tarihi ve kültürel zenginliğinin yanı sıra, doğal güzellikleri, halk oyunları, yöresel müziği ve türküleri, zengin yemek kültürü, sanat ve siyaset alanlarında yetiştirdiği değerleriyle ülkemizin tarihi, siyasi ve kültürel açıdan en zengin şehirlerinden biridir.”
Milletvekili Dr. Adnan Günnar; “Milli ve manevi değerlere bağlılığı herkes tarafından bilinen ve takdir edilen güzel şehrimizin evlatları bugünde aynı ruh ve kararlılıkla mücadelesini sürdürme kararlılığındadır.
Şehrimizin işgalden kurtuluşunun üzerinden 101 yıl geçmesine rağmen Türkiye düşmanlarının ve aynı zihniyetteki uşakları Fetö, Pkk gibi terör örgütlerinin hain emellerinden asla vazgeçmediğini ve hala ülkemizi bölmek ve parçalamak için fırsat kolladıklarını açıkça görmekteyiz. Tüm bu oyunlara karşı, birlik ve beraberlik içerisinde 101 yıl önceki kararlılık ve azimle mücadele gücümüz ve kararlılığımız devam etmektedir. Türkiye 101 yıl önceki güçsüz bir ülke değildir. Günümüzde, Savunma Sanayisi çok güçlü, tecrübeli ve güçlü bir orduya sahip her türlü tehdit ve saldırıyı bertaraf edecek güçlü bir Türkiye vardır. Ülkemiz üzerinde oyun oynamaya çalışan güçlere prim verenler bunu çok iyi bilmelidir. Bizler Ecdadımızdan emanet aldığımız güzel vatanımızı aynı şuurla koruyarak gelecek nesillere daha güçlü ve müreffeh bir ülke bırakmaya kararlıyız. Bu vesileyle bugüne kadar vatanımız ve bayrağımız uğrunda can veren tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, kahraman gazilerimize hayırlı ömür dileyerek , Trabzon’umuzun Kurtuluşunun 101. Yıldönümünü en kalbi duygularımla kutluyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber