AKÇAABAT’TA RAMAZAN BAYRAMI

Yoğun yağış sebebiyle Akçaabat Belediyesi giriş salonunda yapılan Ramazan Bayramı kutlama törenine; Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İlçe Emniyet Müdürü Şevki Pekdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Emre Akgün, CHP İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu, Belediye Başkan Vekili Abdullah Ertem, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Parlayan ve Osman Nuri Ekim, Esnaf Kefalet Kooperatifi Odası Başkanı İsmail Bulut, Ziraat Odası Başkanı M. Hikmet Eyüboğlu Ak Parti Milletvekili Aday Adayları Burhanettin Topsakal ve Cevat Birinci, ilçenin diğer protokol üyeleri, iş adamları, daire amirleri ve çok sayıda Akçaabatlı hemşerilerimiz katıldı.

Büyük bir kalabalıkla gerçekleştirilen toplu bayramlaşma töreninde herkesle tek tek ilgilenen Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, tüm vatandaşların Ramazan Bayramını kutlayarak bayramın; ülkemize, milletimize ve tüm İslam Alemine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Toplu bayramlaşma töreninden sonra Akçaabat Belediyesi tarafından programa katılan herkese çeşitli ikramlarda bulunuldu.
 

Anahtar Kelimeler:
AkçaabatRamazanBayramı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber