banner240
banner237
banner238

ANCAK SİZE YAKIŞIRDI

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İYİ parti Genel Başkanı Meral Akşener’e karşı sarf ettiği ‘Sana bu mu battı Meral Akşener’ sözlerini övgüyle paylaşan Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ı sert sözlerle eleştirdi. Kuvvetli “Elbette ki yıllarca hizmet ettiği anlayışın bozkurt işaretini yapmak için bile izin alan bu kişinin, İçişleri Bakanı’na yaranma çabası da anlaşılabilir ancak bilgisizliği karşısında çirkinliğine sığındığı bu sözler siyaset ahlakında yer almaz Kendisini bu küstahça paylaşımı dolayısıyla kamuoyundan ve tüm kadınlardan özür dilemeye davet ediyoruz.” dedi.

ANCAK SİZE YAKIŞIRDI

İşte İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli’nin Kurukız’a cevabı:

“Şalpazarı ilçemizin izinli MHP’li Belediye Başkanı Refik Kurukız, geçtiğimiz günlerde ne yazık ki siyasi hedeflerine ulaşma konusunda her yolu mubah gören kirli anlayışını gözler önüne seren bir paylaşıma imza atmıştır. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, 27 Mayıs 2018’deki bir konuşmasında Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener‘e yönelik ‘16 yaşındaki bir kız çocuğu annesinin dizinin dibinden koparılıp dağa çıkarılamıyor PKK teröristi yapılamıyor Meral Akşener sana bu mu battı?’ sözlerinin yer aldığı haberi ‘adam adam adam’ yorumuyla paylaşan Kurukız, kendisi için Bakan Soylu’nun gözünde olumlu bir imaja sahip olmak adına büyük bir adım attığı gafletine kapılmıştır. Yalakalığın bu kadarına da pes doğrusu. Ancak şunu bilmelidir ki; bir kadına, bir anneye, bir partinin genel başkanına yönelik sarf edilen çirkin sözleri daha da çirkin bir çaba içerisinde kamuoyunun ilgisine sunmak ancak; bu şahsın siyaset anlayışına yakışmaktadır. Yetki kapsamını kavrama konusunda güçlük çeken taklacı Başkan Kurukız’a Genel Başkanımız Meral Akşener’in bu sözlerin sahibine verdiği cevabı da hatırlatmak isteriz: ‘Son derece terbiyesiz, son derece dangalakça açıklamaları yeniden gündeme taşımak hangi aklın ürünü olabilir? Biliyoruz ki; Türkçe, tarih, ekonomi bilgisi olmayanlar ancak söverler.’ Ayrıca belirtmeliyiz ki: Kin ve nefret üzerine kurulu, hedef gösterme yönteminin kullanıldığı, sahiplerinin zihniyet yansımalarını içeren bu anlayışın siyasi ömrü çok da uzun değildir.”

BOZKURT’A İZİN AL

BAKANA YARAN

“Elbette ki yıllarca hizmet ettiği anlayışın bozkurt işaretini yapmak için Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına alanlardan izin alan bu kişinin, İçişleri Bakanı’na yaranma çabası da anlaşılabilir. Görevi ilçesine hizmet etmek iken; Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e karşı sarf edilen küfür içeren sözleri açığa çıkarmayı meziyet sayan 'Belediye Başkanı ünvanlı' şahıs bu hareketiyle gerçekten halkının ihtiyaçlarını karşılamak gibi bir derdi olmadığını da gözler önüne sermiştir. Görev ve haklarının bilincinde olmayan Kurukız’ı birkaç konuda uyarmak isteriz. Bir belediye başkanı halkına hizmet için vardır. Bir partinin kadın Genel Başkanına edilen küfürü paylaşmak; halka hizmet kapsamında yer almaz. Başkan Kurukız’ın bilgisizliği karşısında çirkinliğine sığındığı bu sözler; siyaset ahlakında yer almaz. Genel Başkanımıza yapılan bu saygısızlıktan övgüyle bahsetmek tüm Türk kadınlarına yeniden hakaret etmekle eşdeğerdir. Kendisini bu küstahça paylaşımı dolayısıyla kamuoyundan ve tüm kadınlardan özür dilemeye davet ediyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber