ASKON’DAN EĞİTİM PROGRAMI

İNSANIN ÖĞRENMESİ GEREKEN İLK DİL “TATL”I DİLDİR

Askon Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Trabzon Şubesi üyelerine ve çalışanlarına yönelik Eğitim programları düzenliyor.

Bu programların Dördüncüsü, Grand Vaves Otelde düzenlendi. Eğitimci Adem Üçüncü Beyin vermiş olduğu Eğitim’e ilgi oldukça fazlaydı. İş adamlarına ve çalışanlara yönelik verilen Eğitimde;

Diksiyon, Hitabet, Beden dili, Satış Teknikleri, Protokol ve Adabı muaşeret üzerine bilgilendirmeler yapıldı.

Zaman, zaman uygulamalı yapılan eğitim hakkında Şube Başkanı İbrahim Beşir şöyle dedi.

Eğitimde bir yaş sınırlaması yoktur. Her yaşta insan eğitim alabilir. Kaldı ki çağımız bilgi çağı ve bizler iş adamları olarak gündemi takip etmekte zorlanıyoruz. İnsanın güncelliği yakalaması bazı teknik bilgilere sahip olmasından geçiyor. Bizler İş adamlarımız ve çalışanlarımıza yönelik eksiklerimizi tespit ettik. Bununla ilgili Profesyonel manada bize bir eğitim verilmesi hususunda karar kıldık. Sağ olsun Adem Üçüncü Bey bizlere bu konuda yardımcı oldu. Bu seminer hepimiz açısından çok faydalı oldu.

Genel Sekreter Cemal Yıldız; Teknoloji çağında yaşıyoruz, her gün yeni bir gelişime yeni bir oluşumla karşı karşıyayız. Eğer etrafımıza daha faydalı bir insan olmak istiyorsak, gündemleri takip etmeli ve ona göre bilgi edinilmelidir.

Bu noktadan baktığımızda bizler İş Adamları ve çalışanlarımız hep birlikte kendimizi çağın gelişimine adapte etmek durumundayız.

Başarı,

Ancak kendimizi günün şartlarına göre güncellersek daha Kolay gelecektir. İnşallah.

Askon Trabzon Şubemiz Bu Tür Çalışmaları Yaklaşık 3 Aydan Beri Devam Ettirmektedir.

Her Hafta Şube Binamızda Yeni Konular Üzerine Çalışmalar Yapıyoruz.

Tabii dir ki;

Bir Sivil Toplum Kuruluşlarının esas görevleri arasında üyelerine yönelik İş Geliştirme ve Bilgilendirme çalışılmaları yapması birinci sırada yer almalıdır. Bu sorumluluğumuzun bilinci içerisinde bu eğitimi veriyoruz. Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber