banner240
banner237
banner238

BAŞKAN ZORLUOĞLU İTFAİYE PERSONELİNİ AĞIRLADI

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Yangından Korunma ve İtfaiye Haftası dolayısıyla itfaiye personelini makamında ağırladı.  

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun İtfaiye Dairesi Başkanı Mehmet Olcay Bal ve personelini kabul ettiği görüşmede, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur da hazır bulundu. Yangından Korunma ve İtfaiye Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, İtfaiye Dairesi Başkanı Bal, Başkan Zorluoğlu’na yapılan çalışmalarla ilgili detaylı bilgi verdi.

İTFAİYE TEŞKİLATI BULUNMAYAN İLÇEMİZ YOK
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin 18 ilçenin tamamına itfaiye hizmeti sunmakla mükellef olduğunu dile getiren Başkan Zorluoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak şu anda itfaiye teşkilatımız bulunmayan ilçemiz yok. Ancak elbette bu ilçelerdeki teşkilatlarımızın uygun şartlarda hizmet verebilmeleri için birtakım fiziki olanakların oluşturulması, gerekli imkanların sağlanması gerekiyor” şeklinde konuştu.
 
DAHA MODERN HALE GETİRECEĞİZ
İlçelerdeki itfaiye birimlerini daha modern hale getirmek istediklerini de belirten Başkan Zorluoğlu, “Bu manada ilçelerimizdeki itfaiye birimlerimizi yıllar içerisinde en acilinden başlayarak kademe kademe daha modern ve olması gerektiği şekline getireceğiz. Ortahisar’ın yer teslimi yapıldı. Güzel modern bir itfaiye birimi kuruyoruz. Diğer taraftan tüm Trabzon’a hizmet verecek esas itfaiye merkezimiz Bulak yerleşkemizde planlanıyor. Eğitim tesislerinden yemekhanesine kadar bütün teşkilata hizmet verecek kapsamlı bir itfaiye merkezini hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber