banner240
banner237
banner238

Büyükşehir Çalışıyor Muhtarlar Takdir Ediyor

Büyükşehir Belediyesi Dernekpazarı ilçesinin mahallelerinde asfaltlama çalışmaları gerçekleştirdi. Tüfekçi Mahallesi Muhtarı Ahmet Terzi, mahallelerinde yapılan asfaltlama çalışmasıyla dört ayrı mahalleye hizmet veren yolun son derece kaliteli bir şekilde kaplandığını söyledi. Tüfekçi, “Dört ayrı mahallemize hizmet veren yolumuzda son derece güzel bir çalışma yapıldı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve emek veren çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz” dedi.

Dernekpazarı ilçesi Taşçılar Mahallesi’nde de Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlama çalışması yapıldı. Mahalle Muhtarı Âdem Ordu, “Mahallemizde finişer ile son derece kaliteli bir çalışma icra edildi. İlçemizin en uzun yol ağına sahip olan mahallemizde yol çalışmalarımızı büyük oranda tamamlamış bulunuyoruz. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

BEŞİRLİ’DE ASFALT ATAĞI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ortahisar ilçesinde Ayasofya Kavşağı ve Beşirli Mahallesi arasında asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Bölgede Ayasofya Kavşağı ile Pazarkapı Mahallesi arasındaki yolun asfaltlanması tamamlanırken, Ayasofya Kavşağı ile Beşirli Mahallesi arasındaki 4,5 km’lik yolun asfaltlanmasına devam ediliyor. Her gün Trabzon’un 15 ayrı noktasında yol çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, son olarak Maçka ilçesi Günay Mahallesi, Tonya ilçesi Karasu ve Kayacan mahalleleri, Akçaabat ilçesi Osmanbaba Mahallesi, Araklı ilçesi Yeşilyurt Mahallesi ve Ortahisar ilçesi Gözalan Mahallesi’nde de asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber