EMİROĞLU’NDAN KARAOĞLU’NA ZİYARET

Emiroğlu Medya Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Emiroğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu’na makamında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde ki makamında Emiroğlu’nu ağırlayan Başkan Vekili Karaoğlu ziyaretinden ötürü Emiroğlu’na teşekkür etti.

Ziyareti esnasında Emiroğlu, ‘’Belediyecilik işi gönül işidir, Trabzon’a sizin gibi gönül veren ve Belediyeciliği bilen birisi gerekiyordu yeni göreviniz hayırlı olsun.’’ Dedi.

Emiroğlu sözlerinin devamında, ‘’Belediyecilik bir nevi ticarettir, ticareti bilen ve siyaseti bilen insanın yapacağı iştir. Siz hem ticaretin, hem siyasetin çekirdeğinden yetişmesiniz, Trabzon sizler gibi insanlar olduğu sürece hep bir adım ileriye gidecektir. Bu dava için gönül veren genç insanlar olduğu sürece Trabzon için gözümüz arkada değil!’’ dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu Emiroğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Vekili Karaoğlu, ‘’Çok değerli büyüğümüz, ağabeyimiz Sayın Emiroğlu’na bu anlamlı ziyareti için teşekkür ediyorum. Trabzon ve Türkiye için yazılı ve görsel basın yayın organları büyük önem teşvik etmekte. Bizlerin yaptığı hizmetleri doğrusu ve yanlışı ile halka iletmekte ve halkla aramızda bir bağ olmakta büyük rol oynayan Sayın Emiroğlu ve çalışanları başta olmak üzere bütün basın mensubu arkadaşlarıma da sizlerin aracılığı ile teşekkür ederim.’’ Dedi.

Sözlerinin devamında Karaoğlu, ‘’Trabzon’a gönül veren birisiyim, Trabzon için çalışıp, Trabzon’u bir adım daha öne taşıyabilmenin ve vatandaşımıza layık olmanın azmi ve gayreti içerisindeyim. Sayın Başkanım Zorluoğlu başta olmak üzere bizler bütün bir ekip olarak Trabzon için elimizi taşın altına koymuş vaziyetteyiz. Söz verdiğimiz vaatleri gerçekleştirmek için planlarımız ve projelerimiz başladı, birçoğu hayata geçmiş durumda. Büyükşehir Belediyesi’nin kapısı her zaman bütün kesime, bütün vatandaşlarımıza açıktır, dert tasa sorun inşallah Trabzon’da olmayacaktır.’’ Dedi.

İkili eski günleri yâd ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirip ayrıldılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber