Genç'e Kardeşlik Teşekkürü

GENÇ, KARDEŞLİĞİN MİMARI

Kardeşliğin pekişmesi için hayatın her alanında dayanışma ve kaynaşmayı hedefleyen kardeşlik ve gönül köprüsü projelerine Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç duyarsız kalmıyor. Aralık Ayında Mardin Kızıltepe’de gerçekleştirilen ve 30 bin kişinin katılımıyla büyük ilgi gören 'Hamsi Festivali'nin ardından bölge halkıyla kurulan diyalogları kesmeyen Av. Ahmet Metin Genç’e teşekkür mesajları ve hediyeler geliyor.

Basın Mensupları Gönül Elçisi Projesi kapsamında Trabzon’dan Siirt’e giden gazeteciler tarafından Başkan Genç’e verilmesi için el dokuma halı ve yine el dokuma Türk Bayrağı hediye edildi. Siirt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Durak, yerel yöneticilerin kardeşlik projelerine duyarsız kalmamalarına ve destek olmalarına çok büyük bir önem verdiklerini ve bundan gurur duyduklarını belirterek; “ Ahmet Metin Genç Başkanımıza teşekkür ederiz. Kendisi Siirt basınını Trabzon’da seve seve ağırlayacağını ifade etti. Siirt’ten ilk defa Trabzon’a gazeteciler kardeşlik projesi ile gelmiş olacak. Bundan dolayı çok mutluyuz.” dedi.

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç ise hediyeye teşekkür ederek, “Siirt basınını Trabzon’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber