Genç, Millet Bahçesi'yle ilgili açıklamalarda bulundu

Yıkılan Avni Aker Stadyumu yerine yapılacak olan Millet Bahçesi'yle ilgili açıklamalarda bulunan Ahmet Metin Genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Avni Aker Stadyumu'nun Millet Bahçesi olarak değerlendirileceğini açıklamasından dolayı teşekkür etti.

Avni Aker Stadyumu yerine park yapılmasıyla ilgili 2014 yerel seçimlerinde vatandaşlara taahhütte bulunduklarını belirten Başkan Genç, bunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirileceğinin açıklanmasından dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi.

SÖZÜMÜZÜ CUMHURBAŞKANIMIZ YERİNE GETİRDİ

Millet Parkı Projesi'nin her aşamada takipçisi olacaklarını ifade eden Başkan Genç, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bütün bakanlarımızın ve milletvekillerimizin bu projede emeği ve destekleri vardır. Ben kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'un da projenin tasarlanmasında çok ciddi bir emeğinin olduğunu biliyorum. Sayın Bakanımızla hem Trabzon ziyaretlerinde hem de kendisini Ankara'da biz ziyaret ettiğimiz zaman şehirle ilgili düşüncelerimizi aktarıyoruz. Ankara ziyaretlerimizde bütün devlet bürokrasisiyle görüşmelerimizde halkımızın bu isteğini her defasında defaatle iletmiştik. Sayın Bakanımızla şehrimizi 20 gün önceki ziyaretlerinde proje alanını birlikte incelemiştik. Yavuz Selim Stadı da yeniden yapılacak. Toplam 57 bin metrekare büyüklüğündeki alanda yapılacak Millet Bahçesi içerisinde Trabzonspor'a ait tribün öğeleri, kulübü temsil eden müze ve sosyal alanlar yer alacak. Şehrin belleğinde önemli yere sahip stadın hafızalarda yer etmiş izlerinin korunarak daha konforlu, yaşanabilir ve fonksiyonel bir alan oluşturacağız. Ve Trabzon yeni nefes alanı kazanmış olacak. Bu sözümüzü de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yerine getirmiş olacak." diye konuştu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber