Gençlik Kollarından Başkan Çebi’ye Ziyaret

Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çebi ve teşkilat mensupları Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Ziyarette konuşan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çebi; “Belediye Başkanımız Sn. Recep Çebi ile seçim sürecinde beraber çalıştık. Gençlik kolları olarak hep yanındayız. Bundan sonra da Başkanımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Ak Parti olarak ilçemizde birinci olduk. Bizler, başkanımızın daha iyi hizmetler yapmasını temenni ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Recep Çebi ise konuşmasında “AK Parti Araklı Gençlik Kolları olarak her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 31 Mart seçimlerinde gençlerimiz gece gündüz demeden koşturdu. Araklı insanı yüzde 51,87 oy oranı ile bir kez daha durmak yok, koşmaya devam dedi. Araklı’daki insanlarımıza güzel hizmetler yakışır. İlçemizde, gençlerimiz ile ilgili projelerimizde de sizlerin her zaman desteğini bekliyoruz. Biz seçimden seçime koşturan bir teşkilat değiliz. Biz 5 yıl boyunca her gün koşturmaya, çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü Cumhurbaşkanımız 65 yaşında gece gündüz demeden çalışıyor. O, koştururken bizlere ve gençlere örnek oluyor. Allah ona uzun ömürler versin. Biz her zaman ona dua ediyoruz. Böyle bir dünya liderini Allah Türkiye’ye nasip ettiği için. İnşallah yarın seçim varmış gibi biz yine koşturmaya, gönül belediyeciliği yapmaya devam edeceğiz. Biz belediyede gönülleri almaya çalışırken tabi gençlerimizde gençlerimizin gönüllerini alma konusunda gayretleri olacak. Allah bizleri muvaffak kılsın. Gecemiz, gündüzümüz bu ilçeye feda olsun.“ ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber