İYİ parti Trabzon İl başkanı Azmi Kuvvetli'nin  10 kasım Mesajı

Allah şahit olsun ki bu emaneti nasil ki onun önderliğinde ecdat canlarını vererek kurup ve bize emanet etmişse,bizde kanımızın son damlasına kadar milli bir görev olarak bu emaneti koruyup gelecek nesillere ulaştıracağız.
Çünkü bu emanetin türlü yöntemlerle parçalanmak ve yıkılmak istendiğini çok iyi biliyoruz.
Aziz Atatürk'ün bıraktığı değerleri istismar eden,milli devlet yapımıza,milli değerlere düşmanlık besleyen, andımızın okunmasına tahammül edemeyen hatta Türk demeyi bile zül sayan bugünkü kimliksiz zihniyet maalesef milletten aldığı vekâletin gereğini layıkıyla yerine getirmediğini görmekteyiz.Türkiye'yi içerden çokertmek için elinden ne geliyorsa onu yaptığına şahit olmaktayız.
Son 16 yıldır milli bayramları sabote eden ve bunlara takıntılı olan bu yönetim anlayışının10 Kasım Anma törenlerine de soğuk yaklaşması elbette taşıdığı art niyetiyle biz vatan severler tarafından yakinen takip edilmektedir.
Unutulmamalıdır ki,
Cumhuriyetimizin banisi ve ilk Cumhurbaşkanımız olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kahramanlıkları,fikir ve eserleri Türk milleti tarih boyunca yaşatmaya devam edecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle ölümümün 80.yılında bir kez daha Yüce Türk milletine sabır diliyor,Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü şükran ve minnetle anıyor, Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber