TRABZON’LU KUAFÖRDEN ÖRNEK DAVRANIŞ!

Trabzon Meydan’da erkek kuaförlüğü yapan Ömer Yiğit, ilköğretim okullarını dolanarak ‘’23 Nisan’da Mutlu Tıraşsız Çocuk Kalmasın!’’ adıyla bir kampanya başlatarak örnek bir davranış sergiledi.

Kanuni İlköğretim Okulu’nda 23 Nisan etkinlerine hazırlanan çocukları ücretsiz şekilde tıraş ederek mutluluklarına katkı sağlayan Ömer Yiğit, Trabzon’da bir ilki gerçekleştirdi.

Yaptığı açıklamada Yiğit; ‘’Biz köy okullarında okuduk, köyde yetiştik. Bizim zamanımızda bu kadar bakımlı ve modelli saçlar yoktu, bizler hep şehir merkezlerinde oturan ağabeylerimize özenirdik. Benim tek hayalim kuaför olmaktı ve bu hayalimi gerçekleştirdim. Şimdilerde çocukluğum aklıma geldikçe, iş yerinden bulduğum fırsatlarda ilkokulları dolanarak küçük çocukları ücretsiz tıraş ediyorum. Onlara şimdi ki yeni neslin tabiri ile tarz kesimler yapıyorum ve bir nebze mutluluk sağlıyorum. Bir çocuğun yüzünde ki gülümseme dünyaya bedel.’’ Dedi.

Tıraş sırasının kendilerine gelmesini sabırsızlıkla bekleyen çocuklar, berber abilerinden birbirinden farklı modellerde saçlarını kesmelerini talep etti. İstedikleri şekilde tıraş olan çocuklar keyifli anlar yaşadı.

GÖNÜLLÜ KUAFÖRLÜĞE DAVETE EDİYORUM

Kuaför Ömer Yiğit, ‘’Kendi meslektaşlarımı bu sosyal sorumluluk projemde benimle birlikte yürümeye ve Trabzon’daki diğer okullara ulaşmaya davet ediyorum. ‘’instagram.com/omrkuaförhair’’ adresinden benimle irtibata geçebilirler.’’ Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber