AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu  Özel Gereksinimli ailelerle bir araya geldi

Mumcu, Ganita'da gerçekleştirilen programda özel gereksinim duyan ailelerle bir araya gelerek ailelerin ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda her zaman yanlarında olduklarını belirtirken aynı zamanda gül dağıtarak Anneler Günlerini tebrik etti. Mumcu, sözlerinde, “Ana başa taç imiş, her derde deva imiş, bir evlat pir olsa da, anaya muhtaç imiş.” dizeleriyle annelerin yüreklerine seslendi.

Özel gereksinimli bireylerin en büyük desteklerinin ve dayanaklarının aileler olduğunu belirten Mumcu, her anne kıymetlidir fakat sizler evladının her ihtiyacını sonsuz sevgi ve özveriyle karşılayan yüce yürekli annelerimizsiniz, sabrın ve tevazunun gerçek temsilcilerisiniz. Evlatlarınız sadece sizin evlatlarınız değil aynı zamanda bizlerin de evlatlarıdır. Onların bu topluma entegre edilmesi ve toplumca kazanılmasını sağlamak için ülke genelinde 22 yıldır, başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, tüm AK Parti olarak mücadelemizi veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Annelerimiz hiçbir zaman endişeye düşmesinler ki bizler elimizden gelenin her zaman bir fazlası için çalışıyor olacağız, dedi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu bu vesileyle başımızın tacı tüm annelerin Anneler Gününü tekrar tebrik ederim, diyerek ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber