banner240
banner237
banner238

AKÇAABAT’TA BÜYÜKŞEHİR’İN TABELALARINI DAHA SIK GÖRECEKSİNİZ

 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bulduğu her fırsatta ilçeleri ziyaret etmeye devam ediyor. Talep ve sorunları yerinde dinlemeye özen gösteren Başkan Zorluoğlu, Akçaabat ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, güne esnaf ziyareti ile başladı. Akçaabat ilçesi Dürbinar Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşla bir araya gelen Başkan Zorluoğlu’na, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Başkan Danışmanı Mehmet Karaoğlu, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Hüseyin Altuntepe ve ilgili daire başkanları eşlik etti.
 
ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELİYORUZ
Temaslarının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Zorluoğlu, “İlçelerimize sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman gitmeye özen gösteriyoruz. Esnafımızla, vatandaşlarımızla ve yerel yöneticilerimizle bir araya geliyoruz. Neler yapabiliriz noktasında değerlendirmelerde bulunuyoruz. Başlattığımız çalışmaları da yerinde inceleme fırsatı buluyoruz. Esnafımızla hasbihal ettik. Akçaabat ilçemizde Trabzon Büyükşehir Belediyesinin tabelalarını artık daha sık göreceksiniz. Trabzon’da gerçekleştirdiğimiz sokak sağlıklaştırma çalışmasını ilçe belediyemiz de burada başlattı. Bittiğinde Akçaabat’ın sokakları çok daha güzel görünecek. Ayrıca biz de Yaylacık’tan başlayarak sahildeki binaların cephe sağlıklaştırmasını gerçekleştireceğiz. Yine Akçaabat’ta önümüzdeki ay ihalesini yapacağımız modern pazar yeri ve otopark projemiz var” ifadelerini kullandı.
 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun sıklıkla ilçelerine gelerek sorunları yerinde görmesinden memnuniyet duyduklarının dile getiren esnaf vatandaşlar ise kendilerine gösterilen yakın ilgi nedeniyle teşekkürlerini ilettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber