BAŞKAN ZORLUOĞLU ÇUKURÇAYIR’DA İNCELEMELERDE BULUNDU


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, şehir genelinde gerçekleştirdiği denetimlerine devam ediyor. Trabzon’da yapımı süren projelerin son durumlarını yerinde gören Başkan Zorluoğlu, bugün de Çukurçayır Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun denetimleri sırasında; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, Genel Sekreter Yardımcısı Gürcan Başar, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu ve ilgili daire başkanları da hazır bulundu. Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan Çukurçayır Mahallesi Yedi Kaldırım Caddesi’nin son halini yerinde gören Başkan Zorluoğlu, çalışmalardan memnun kaldı. Yürütülen refüj ve peyzaj çalışmalarını da inceleyen Başkan Zorluoğlu, eline aldığı kazma kürek ile çalışma arkadaşlarına yardımcı oldu. Zorluoğlu daha sonra personeline kendi elleriyle tatlı ikram etti.


 
DEĞİRMENDERE’DEN ÇUKURÇAYIR’A GİDİLEBİLECEK
İncelemelerinin ardından Çukurçayır’da yapılan ve yapılması düşünülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Zorluoğlu, “Bu bölgede esas olarak Değirmendere-Boztepe ve Değirmendere-Çukurçayır bağlantısını yapmak istiyoruz ve bu çalışma Karayolları tarafından programa alındı. Arzu ediyoruz ki Çukurçayır’a sadece Meydan’dan Boztepe üzerinden gelinmesin. Kanuni Bulvarı’nın tamamlanması ile Akçaabat ve Beşirli’den gelirken Boztepe ve Çukurçayır tünellerinden geçerek üst kotlardan buraya ulaşmak mümkün oluyor. Diğer taraftan Değirmendere’den doğrudan Çukurçayır’a ve Boztepe’ye iki ayrı yol yapalım istiyoruz. İnşallah kısa zamanda faaliyete alıp gerçekleştirdiğimizde burası ulaşım anlamında ciddi şekilde rahatlamış olacak” şeklinde konuştu.
 
DAHA YAPACAĞIMIZ ÇOK İŞ VAR
Çukurçayır’ın Trabzon’un en büyük mahallelerinden biri olduğunu belirten Başkan Zorluoğlu, “Altyapı noktasında eksikleri olan bir mahallemizdi. Bir yıllık sürede elimizden geldiğince altyapı eksiklerinin tamamlanması için Büyükşehir Belediyesi, TİSKİ olarak epey bir yatırım yaptık. Doğal gaz anlamında AKSA çalışma gerçekleştirdi. Daha yapacağımız çok iş var. Yedi Kaldırım Caddesi de vatandaşlar tarafından uzun zamandır çalışma yapılması istenen bir caddeydi. Arkadaşlarımız gayet muntazam bir çalışma yaptılar. Şimdiden sonra gerek yukarıdan gerek aşağıdan bağlanması lazım ki gerçek anlamda bizim arzu ettiğimiz önemli bir yol olsun. Arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, güzel bir çalışma oldu. Muhtarımız da mahallenin sorunları ile bire bir ilgilenen ve bizimle de irtibatta olan bir kardeşimiz. Hayırlı olsun mahallemize. Daha büyük çalışmalarda bir araya gelmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.  
 
Başkan Zorluoğlu daha sonra Büyükşehir Belediyesine ait Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi yolunda ve yol üzerindeki tarihi kemerde yaptığı inceleme ile temaslarını noktaladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber