Boztepe İlkokulu Dünyaya Sevgi Aşılıyor

Boztepe İlkokulu, eTwinning proje kapsmında “Sevgi Sarsın Dünya’yı” konulu kitabı Müdür Şükür Köse’ye hediye ettiler.

Okul Müdürü Abdullah Akın Şen ve proje ortağı sınıf öğretmeni Sebahat Karabulut’u makamında ağırlayan Müdür Şükür Köse, kitabı çok beğendiğini ifade ederek, katklarından dolayı Müdür Abdullah Akın Şen ve sınıf öğretmeni Sebahat Karabulut’a teşekkür etti.

Konuşmasında sevginin korkudan daha büyük olduğunu belirten Müdür Şükür Köse,

“Çocuklarımıza olumlu davranış kazandırmanın ilk ve en önemli şartı, onlara içtenlikli ve koşulsuz olarak sevgimizi sunmaktır. Sevginin olduğu alanlarda; yenilikler, güzellikler ve başarılar görülürken sevginin olmadığı yerde kin, nefret ve düşmanlık boy gösterir. Çocuklarımızı öyle yetiştirelim ki hayatı sevgi gözlüğüyle okuyabilsinler.” Dedi.

"SEVGİ SARSIN DÜNYAYI" isimli yazdıkları kitapla okuyucuları buluşturan Boztepe İlkokulu, idareci, öğretmen ve öğrencileri, 6 ülke , 27 ortak iş birliğinde yürütülen eTwinning projesi kapsamında hayvan, çocuk, kitap, doğa, arkadaşlık ve vatan temalarını “sevgi” ile öğrencilere aşılamayı amaçlıyor.

Gösterdiği ilgiden dolaıy Müdür Şükür Köse’ye teşekkür eden Okul Müdürü Abdullah Akın Şen, “Kitabımızda hikayeler, şiirler, bulmacalar, sorulara verilen ilginç cevaplar çocukların çok ilgisini çekecek ve 7-11 yaş öğrencilerine tavsiye edebileceğimiz kitabımızı Trabzon'dan Ortahisar Boztepe İlkokulu okarak yer aldığımız projemizde Okuk Müdürü Abdullah Akın Şen ve proje ortağı sınıf öğretmeni Sebahat Karabulut İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse’ye tanıttı. Göstermiş olduğu samimi ve sevgi dolu karşılamasından dolayı Kendisine teşekkür ve saygılarımızı sunarız.”şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber