banner240
banner237
banner238

BÜYÜKŞEHİR TAM KAPANMADA DA GÖREV BAŞINDA  

Trabzon Büyükşehir Belediyesi,  içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu, doğal gaz ve telekomünikasyon altyapı çalışmalarına tam kapanma döneminde de hız kesmeden devam ediyor. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tam kapanmayı fırsata çevirerek altyapı çalışmaları için Gazipaşa Caddesi, Kahramanmaraş Caddesi, İskele Caddesi ve Taksim Caddesi'ni 17 Mayıs Pazartesi gününe kadar araç trafiğine kapattı.

ALTERNATİF GÜZERGAHLAR 
Taksim Caddesi’nin trafiğe kapatılması nedeniyle Boztepe ve Çukurçayır mahallelerine 2 farklı güzergahtan ulaşım sağlanabilecek. Yavuz Selim Bulvarı, Camii Sokak, Akarsu Sokak, Yenicuma Caddesi ve Sefer Özgür Caddesi, Seyran Caddesi, Şehit Ayhan İncekara Caddesi çift yönlü olarak trafiğe açık olacak.

HAVAALANI DOLMUŞLARI TANJANT KÖPRÜSÜ ALTINDAN KALKIŞ YAPACAK
Havaalanı Dolmuş Durağı araçlarının kalkış noktasında çalışma yapılması nedeniyle, dolmuşlar Meydan Tanjant köprüsünün altında bulunan peronlardan kalkış yapacak. 

TRAFİĞE AÇIK OLAN YOLLAR
Sahil Yolu Caddesi, Yavuz Selim Bulvarı, Cumhuriyet Caddesi, Mimar Sinan Caddesi, Uzun Sokak, Kahramanmaraş Caddesi (Postahane önü) trafiğe açık olacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber