banner240
banner237
banner238

ÇORUH EDAŞ: “ENERJİ ÇALIŞANLARI HAFTASI KUTLU OLSUN”

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı (EPDK) tarafından ilan edilen ve her yıl Kasım ayının ikinci haftası kutlanmaya başlanan Enerji Çalışanları Haftası’nı unutmadı.

Elektrik dağıtım hizmeti sunan işletmelere büyük görevin düştüğü enerji sektöründe 5 il, 61 ilçede 1.4 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti verdiklerini ifade eden Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet AYDIN, Enerji Çalışanları Haftasını kutladı…

Enerji Çalışanları Haftası temasında yayınlanan mesajda riskli ve uzmanlık isteyen enerji sektörünün büyük özveri gerektirdiğini belirten Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın: “Hizmet bölgemizin dört bir yanında 1.4 milyon aboneye kesintisiz ve kaliteli elektrik ulaştırabilmek için 7 gün 24 saat enerjimizle sahadayız. Ulaşılması zor olan tüm ihtiyaç alanlarında dahi çalışmalarımıza her geçen gün bir yenisini eklemekteyiz. Gerek sahada gerek ofiste enerjisiyle bölgemize ve ülkemize değer katan bin 228 çalışma arkadaşımın Enerji Çalışanları Haftasını kutluyorum.” dedi.

“ENERJİMİZİN KAYNAĞIDA BİRLİK VAR”

Sektörde varlığını görünür kılmanın temelinde farkındalık olduğuna işaret eden Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın: “En zor koşulları birlikte atlatırken, en başarılı çalışmaları, en büyük farkındalıkları birlikte yaşıyor birlikte öğreniyoruz. Her imzanın altında ekiplerimizin kıymetli emekleri var. Özellikle ülke olarak geçirdiğimiz zor günlerde birliktelik bağlarımızın temelindeki güçleri daha yakından hissettik.” dedi.

“ÖNCELİĞİMİZ TÜKETİCİ MEMNUNİYETİ”

Önceliklerinin tüketici memnuniyeti olduğunun her fırsatta altını çizen Aydın: “Çalışma arkadaşlarımız 29 bin 551 kilometrekarelik yüz ölçümü üzerinde her koşulda her anda tüketicimizin yanında. Enerji paylaştıkça çoğalırken hayatların yansımalarına dokunuyor. Hayatın her anında zor işlerin üstesinden gelen görünmez kahramanlarımızın Enerji Çalışanları Haftası kutluyor, günün anlam ve önemini görünür kılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na ve Enerji İletişim Grubuna (EİG) çalışmalarından ötürü teşekkürlerimizi iletiyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber