DİYARBAKIRLI GÖNÜLLÜLER ÇOCUKLARIN SAÇINI ÜCRETSİZ TIRAŞ ETTİ

Devrim Aktürk/Diyarbakır: Diyarbakır’ın Sur İlçesi Hazreti Süleyman Parkı’nın bulunduğu alanda Bağlar Gençlik Merkezi gönüllü liderleri çocukların saçını ücretsiz tıraş etti.

Diyarbakır’ın Sur İlçesi Hazreti Süleyman Parkı’nın bulunduğu alanda Bağlar Gençlik Merkezi gönüllü liderleri çocukların saçını ücretsiz tıraş etti. Gönüllü liderler tıraşla birlikte çocuklarla oyunlar oynayıp, şarkılar söylediler.

Pandemi Sürecinde Çalışmalara Devam Edeceğiz

Pandemi dolayısıyla tedbirleri sıkı tutarak çocukların tıraş edildiğini aktaran Bağlar Gençlik Merkezi sosyal çalışmacısı Şilan Çapa; “Biz gönüllülük timi olarak, sevgi ve merhamet timiyle gençlerimize gönüllü ağabeyleri ve ablaları tarafından sosyal sorumluluk projesi yapıyoruz. On iki kişilik ekiple birlikte hem çocuklarımızı tıraş ettik, hem güldük, hem de eğlendik. Pandemi sürecinde yaptığımız çalışmalar devam edecektir” dedi.

Bahsi Edilemez Mutluluk İçerisindeyiz

Tedbirleri çok sıkı tuttuklarını belirten gönüllü estetisyen Büşra Turan; “Bugün GSB Bağlar Gençlik Merkezi'mizle birlikte farkındalık yaratmak istedik. Ekip olarak on iki kişi yer aldık. Bu farkındalığın amacı son dönemlerde artan kadın ve çocuk şiddetlerinden kaynaklanıyor. Çocuklara karşı kötü şekilde yaklaşmak yerine, sevgiyle ve merhametle yaklaşmak daha doğru olacağını biliyoruz. Projemiz çok güzel gitti. Biz de bahsi edilemez bir mutluluk içerisindeyiz” diye belirtti.

Amacımız Çocuklarımızı Mutlu Etmek

Yaptıkları etkinliği çocuklara armağan ettiklerini belirten aktaran gönüllü estetisyen Şevval Güler; “Bugün on iki kişilik ekibimizle birlikte çocuklarımızın saçını gönüllü olarak kestik. Amacımız onları daha fazla mutlu etmek ve bir farkındalık yaratmaktı. Pandemiden sonra çocuklarımızı daha fazla ve daha güzel bir şekilde mutlu edeceğiz” diye söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber