Doğukan ALTUNTAŞ, akülü arabasına kavuşmanın sevincini yaşadı.

21 yaşında olan ve 7 aylıkken ateşli hastalık sonucunda engelli olan Doğukan ALTUNTAŞ, akülü arabasına kavuşmanın sevincini yaşadı.

Uzun süredir dışarıya çıkamayan bedensel engelli Doğukan ALTUNTAŞ, Çağdaş Yaşamı Destekleme (ÇYDD) Trabzon Şubemizin öncülüğünde ve ÇYDD Trabzon Şubemiz üyesi Sayın Harungül BEKTAŞ’ın Bursa’da yaşayan amcasının oğlunun katkıları ile yeni akülü aracına kavuşmuş oldu.

Sevinci gözlerinden okunan Doğukan, artık gezebileceğini ve arkadaşlarını ziyaret edebileceğini ifade etti. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine ve hayırsever vatandaşımıza çok teşekkür ediyorum dedi.

ÇYDD Trabzon Şubesi Başkanı Metin SERDAR’da: Üyemiz Sayın Ali AYAZ bey bu durumu WahtsApp grubumuza yazdığında ben de üyelerimiz ile paylaşmıştım. Yine derneğimizin üyesi Sayın Harungül BEKTAŞ’ın kararlı ve özverili çalışması sonucu 21 yaşında olan ve yaşama sevincini en tepe noktasına çıkardığımızı gördüğümüz Doğukan kardeşimizin sevincine ortak olduğum için kendimi çok şanslı gördüm. Bu projenin olumlu sonuçlanmasında katkısı olan üyemiz Sayın Ali AYAZ beye, üyemiz Sayın Harungül BEKTAŞ’a ve hayırsever vatandaşımızı kutluyor, saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Aileye yardımcı olduğumuz için çok mutluyum.

Metin SERDAR
ÇYDD Trabzon Şubesi Başkanı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber