banner240
banner237
banner238

Genç: “Kanser hastası çocuklara destek olun!”

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, her yıl 1- 7 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Kanser Haftası’ dolayısıyla Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen resim sergisinin açılışına katıldı.

Başkan Ahmet Metin Genç, Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan ile birlikte belediye salonunda düzenlenen serginin açılışını gerçekleştirdi.

“MORAL BULMALARI ÇOK ANLAMLI”

Serginin kanser hastası çocukların büyük fedakârlığıyla hayata geçirildiğini belirten Başkan Genç, “Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezinde eğitim gören 80 tane kanser hastası çocuğumuzun yaptıkları resimleri belediyemizin salonunda sergiliyoruz. Hem onları ziyaret etmeliyiz, hem de orada çalışanlara destek olmalıyız. Bu vesileyle de tedavi gören bütün yavrularımıza Cenab-ı Allah’tan şifalar diliyorum. Hakikaten bu şartlarda o hissiyatlarını yansıtmaları çok çok anlamlı. Moral bulmaları, mutlu olmaları çok çok anlamlı. Hocalarımıza da çok teşekkür ediyorum. Onların refakatiyle yapılan güzel bir çalışma. Hakikaten büyük bir fedakârlıkla bu çalışmayı paylaştılar. Güzel bir sergi oldu. Ziyaret etmenizi ve destek olmanızı tavsiye ediyorum.” dedi.

Gençlik Merkezinde eğitim gören kanser hastası 80 çocuk tarafından yapılan resimleri tek tek inceleyen Başkan Genç, öğretmenlerden resimlerle ilgili bilgi aldı.

Ortahisar Belediye Meclis toplantısında da konuyla ilgili meclis üyelerine de hitap eden Başkan Genç, meclis üyelerini sergiyi ziyaret ederek, destek olmaya davet etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber