Gençlerin yeni  buluşma adresi

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi, Akyazı Şenol Güneş Kompleksindeki idari binadan, gençlerin rahatça ulaşabileceği Kemerkaya mahallesindeki yeni yerine taşındı.

Gençlerin ilgi ve talepleri çerçevesinde serbest zamanlarını değerlendirmelerine yardımcı olmak, sosyal, kültürel, bilimsel ve sportif faaliyetlere yönlendirmek, zararlı alışkanlıklara karşı onları bilinçlendirmek amacıyla çeşitli faaliyetlerin düzenlendiği Trabzon Gençlik Merkezi, son 20 yılda hep uzak bölgeler veya daha küçük mekanlarda faaliyet gösterdi. Bir süre yıkılan Hüseyin Avni Aker stadyumunun alt tarafında, daha sonra M. Ali Yılmaz Tesislerinin yanındaki TOHM salonlarında, ardından 19 Mayıs Spor Salonunun bitişiği ve bir süre de Beşirli Spor Kompleksindeki salonun altında hizmet veren Trabzon Gençlik Merkezi, en son Şenol Güneş Kompleksi içindeki Müdürlük İdari binasında faaliyetlerini sürdürdü.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun talimatı, Vali İsmail Ustaoğlu ve milletvekillerinin de desteği ile Trabzon Gençlik Merkezi, gençlerin çok rahat ulaşabileceği Meydan bölgesinde, Kemerkaya Mahallesindeki adresine taşındı. İl Müdürü Birdal Öztürk, gençlerin yeni buluşma adresi olacak olan merkezin 6 kattan oluştuğunu kaydetti.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Öztürk, “Giriş idari kısım olan merkezimizin 1. katında halkoyunları salonu, dil eğitimleri atölyesi, el sanatları atölyesi, 2. katında tiyatro salonu, müzik atölyesi ve ses kayıt odası, 3. katında kütüphane, akıl zeka oyunları salonu ve ders çalışma alanı, 4 ve 5’inci katlarda DENEYAP Atölyesi ve en üst katta da kafeterya bulunuyor. Gençlerimizin yeni buluşma adresinin eksi 1. Katında ise oyun salonu bulunuyor” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber